hoe acrylhars werpen

Stap 1 – Bereid het werkgebied

Stap 2 – Maak een Mold

Stap 3 – Het maken van een acrylhars Cast

Acrylhars is een product dat wordt gebruikt over de hele wereld in commerciële instellingen, alsook hobbyisten. De vloeistof wordt gegoten in gebeeldhouwd mallen om een ​​groot aantal producten te maken, met inbegrip van dingen die we dagelijks gebruiken, zoals plastic bestek en papier gewichten. De werkwijze wordt gebruikt om hobby kits, lampvoeten en zelfs shells voor auto creëren.

Met behulp van acryl op een basis hobbyist niveau is makkelijk te doen en hoeft niet spuitgieten of lucht compressie om te werken. Het artikel dat volgt zal u door het proces van het werken met acryl hars om kostuum sieraden te maken. De principes die je hier leert kan worden overgedragen aan alles wat je zou willen werpen.

Het is belangrijk om te werken in een gebied dat goede ventilatie en ook schoon. Elke stof of vuil kan een anders goede casting ruïneren.

Bescherm het oppervlak waaraan je werkt door het vaststellen van vellen krantenpapier en spuiten ze met koken spray of een insmeren product. U kunt insmeren spuiten op elk hobbywinkel.

Met het oog op gegoten met acrylhars, een mal nodig. U kunt één die goed werkt te kopen, maar het is goed om te weten hoe je je eigen te maken, want dit opent de mogelijkheden voor wat je kunt ambacht. Aangezien dit is voor kostuum sieraden, kunt u gebruik maken van plastic juwelen je gevonden als een uitvalsbasis of u kunt snijden uw eigen uit plasticine. Ongeacht welke je gebruikt, het juweel moet een platte kant hebben.

Doe je gasmasker en handschoenen voordat u begint om te voorkomen dat te stoppen in het midden van uw proces. Plaats de juwelen op de kranten met de platte kant naar beneden, en spuit ze met koken spray of insmeren. Wrijf harde zeep in de haren van een penseel alvorens het te gebruiken om vloeibare latex toepassing op de gem. Gebruik een meanderen of deppen toepassing techniek in plaats van borstelen het op, en doe je best om luchtbellen te voorkomen. De vloeibare latex zal verschijnen wit, maar zal duidelijk worden als het droogt. Laat deze laag drogen voordat schilderen op een andere laag, je wilt minstens vijf lagen van latex, maar zo veel als 15 of 20 zal een sterke mal je vaak kunt gebruiken maken. Verwijder voorzichtig de randen van de krant uit de vloeibare latex totdat het is volledig gratis. Vervolgens werken rond de randen van het juweel en pop het uit van de latex. Laat het een uur te genezen, zodat de binnenkant volledig droog is. Je hebt nu een mal.

Spuit de binnenkant van de droge vorm met koken spray zodat de nieuwe cast plakt niet. Meng de kunsthars en katalysator in de mengbeker volgens de richtlijnen met uw product. U kunt ook mengen in kleuren op dit punt om schaduw het juweel.

Giet het gemengde kunsthars in vorm en laat het uitharden volgens de aanwijzingen. Verwijder de vers gegoten juweel en schoon uit de bakspray met keukenpapier. Zand weg scherpe randen met een Dremel bit en dek af met duidelijke nagellak of acryl sealer voor bescherming. Een andere laag van sealer zal moeten worden toegevoegd op de top van een paint job als u besluit om uw stuk te versieren.