hoe aluminium gevelbeplating snijden

Stap 1 -Safety and Tools

Stap 2 – Het snijden van de Breedte

Stap 3 – Groen en Rood Blikschaar

Stap 4 – Snijden horizontaal

Stap 5 – Precision

Als u uw huis verbouwen en zijn met behulp van aluminium gevelbeplating, kunt u er zeker van uw huis ziet er geweldig als je eenmaal het werk klaar. Echter, het werken met aluminium gevelbeplating is niet zo eenvoudig, de taak van het snijden van de aluminium schuiframen is gevaarlijk. Aluminium gevelbeplating is een duurzaam product dat zal duren voor vele jaren. Er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen, moet u de weerbestendige items die het best te coördineren met uw huis te kiezen. Met deze gids, de juiste tools en het nemen van alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen kunt u de klus te klaren door jezelf.

Zorg ervoor dat u uw veiligheidsbril en lederen handschoenen aan voordat u begint. Dwars door de contouren van de aluminium gevelbeplating met een radiale arm zag. Gebruik het paneel om het risico van haken en ogen te verminderen tijdens het snijden. Zorg ervoor dat u langzaam te werken om de juiste vorm te handhaven.

Tijdens het snijden in de breedte van de aluminium gevelbeplating, maken gebruik van rechte blikschaar. Gebruik een muggezifter in een rechte lijn te snijden. Een muggezifter bestaat uit twee kleine messen die trillen op en neer op een zeer hoge snelheid. De snelheid samen met de trillende messen zorgen ervoor dat u een rechte snede te krijgen. Gebruik niet de muggezifter door de contouren van de gevelbeplating te snijden. Gebruik in plaats daarvan het tin snip of de motorzaag.

Gebruik de groene en de rode blikschaar zoals u snijden. Afwisselend groen en rood behandeld blikschaar zal u helpen bij het verhogen van uw tempo. Gebruik de rode behandeld tin snip tijdens het snijden met je rechterhand. Dit geeft je ruimte om te manoeuvreren als de gevelbeplating niet zal komen in de weg te geven. Op dezelfde manier gebruik maken van de groene behandeld tin snip tijdens het snijden met je linkerhand.

In plaats van de radiale arm zaag of chop voor het trimmen met de tin snip ingewikkelde onderdelen van de gevelbeplating trimmen. Met een tinnen snip je in staat om de controle van uw snijden beter dan het gebruik van een elektrisch gereedschap zal zijn.

Terwijl het plaatsen van gevelbekleding onder ramen of deuren, zorg ervoor om horizontaal gesneden uit de top van de gevelbeplating. Zo het gedeelte dat zichtbaar uniform zal zijn. Als het gebied te snijden is breed gebruik vervolgens de elektrische zaag, en als het gebied is smal, gebruik maken van de dunne snip.

Zorg ervoor dat u de juiste metingen uit te voeren voordat u snijdt in de aluminium schuiframen. Je moet heel voorzichtig zijn tijdens het gebruik van de elektrische gereedschappen om aluminium te snijden schuiven. Vergeet niet de veiligheid is niet iets worden aangetast. Volg alle veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van het elektrisch gereedschap, handschoenen en een veiligheidsbril te worden gedragen bij het snijden van het aluminium.