hoe blauw schuim isolatieplaat snijden

Stap 1 – Het nemen van nauwkeurige metingen

Stap 2 – het scoren van de Raad van het Schuim

Stap 3 – Het scheiden van de Raad van het Schuim

Stap 4 – Afwerking Up

Foam isolatieplaat is een uitstekend isolatiemateriaal met een hoge R-waarde. Hoewel het niet perfect voor elke individuele situatie, is het een zeer goede optie voor inbouwmontage, of wanden die nog niet zijn afgerond. Daarnaast is het relatief gemakkelijk te verwerken en te installeren als jij de juiste technieken, meestal slechts die een commercieel lijmproduct. Echter, met het oog op foam board te installeren op de muren van uw huis isoleren moet je deze eerst te snijden. Gelukkig, het snijden van schuim aan boord vereist slechts een mes en meetinstrumenten, en is heel eenvoudig als je de juiste manier voor te bereiden.

Het is zeer belangrijk om nauwkeurige metingen te nemen bij het snijden schuimplaat. Bij het isoleren met hardschuim, kunnen zelfs kleine onnauwkeurigheden leiden tot gaten worden opengelaten, wat leidt tot luchtlekken. Vanwege dit, moet u er zeker van uw metingen zijn nauwkeurig.

Gebruik je meetlint op de metingen van het gebied dat u zal het installeren van uw blauw schuim raad in te nemen. Vervolgens leg je foam board op de grond met het afval naar boven. Meet uit dezelfde hoeveelheid blauw schuim isolatieplaat. Wanneer u zeker weet dat u de metingen zo perfect als ze kunnen krijgen, merk je schuim aan boord met uw marker.

Vervolgens krijg je wat gereedschap dat u gaat gebruiken als een rechte rand. Het zou een lange liniaal, maatstaf, extra plank, of iets lang genoeg is om verder reiken dan de lengte van het snijden je maken. Line-up van uw straight edge met de markeringen die u eerder hebt gemaakt.

Zodra je dit hebt gedaan, gebruik je mes om het schuim board scoren. Omdat je de foam board afval kant naar boven in de vorige stap, je moet snijden op het afval kant, niet de materiƫle kant. Ga van begin tot eind, met behulp van uw straight edge tool als een gids om ervoor te zorgen dat u een perfect rechte lijn te maken met je mes.

Zodra je het schuim board van eind hebben gescoord tot het einde om uw tevredenheid, zet het rechtop. Afhankelijk van de grootte van uw specifieke stuk schuim isolatieplaat, kunt u de hulp van een vriend inroepen voor deze stap. Ongeacht hoeveel mensen betrokken zijn, moet u beide uiteinden van het schuim isolatieplaat stevig vast te houden, zodat ze niet bewegen. Terwijl u dit doet, druk stevig op het deel van het schuim bord dat je scoorde. Je moet in staat zijn om het schuim board netjes vastklikken in twee stukken langs de lijn door dit te doen.

Als alles is gegaan zoals gepland, je hebt nu een mooie schone snede in uw foam board. Het is echter waarschijnlijk dat het niet perfect gegaan. Voordat u uw schuim isolatieplaat installeren, neem de tijd om schoon te maken de randen met je mes.