hoe ceder rolluiken bouwen

Stap 1 Planning and Measurement

Stap 2 Knippen en Monteer Shutters

Stap 3 Bevestig Shutters naar Window Frames

Stap 4 Breng Final Finish

Het bouwen van cederhout shutters is een project dat charme en elegantie kunt toevoegen aan een huis, terwijl op hetzelfde moment, waardoor trots van eigendom aan de huiseigenaar. Deze functionele en aantrekkelijke addities eenvoudig en snel op te bouwen, die een minimum van vaardigheid en gereedschappen. Als ze klaar zijn met de juiste afwerking, kan deze toevoegingen een leven lang meegaan, terwijl het verstrekken van bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Begin dit project door het tekenen uit en planning rolluiken voor elk venster te dekken. Neem metingen en om te zetten in board feet met behulp van de formule, 12 inch bij 12 inch bij 1 inch dik is één board voet. Cedar planken worden verkocht door board feet of in lengtes van 4 voeten die komen meestal in breedtes van 4 of 6 inches, ongeveer ¾ van een inch dik.

Zodra de metingen voor elk venster zijn vastgesteld, lay-out van de ceder planken begin tot het einde en droog passen ze samen. Als ze niet goed passen, eindigt lopen door een tafel zaag of hout schaafmachine aan de raad randen plein. Zodra de planken in het kwadraat, edge bij hen door het aanbrengen van lijm op elke rand en ze klemmen stevig tegen elkaar.

Met behulp van de 1×4 inch ceder dwarsbalken, lijm, klem en schroef ze op de langere sluitertijd planken. Snijd de uiteinden van deze dwarsbalken, indien nodig, of ze langer om de opgebouwde shutters passen.

Met behulp van weersbestendige scharnieren en schroeven, bevestig de scharnieren aan de kozijnen. Mark scharnier locaties ongeveer 6 inch van de bovenkant en onderkant van de luiken. Gebruik een scharnier centreren boren gehechtheid aan het scharnier schroeven te centreren alvorens naar huis rijden ze.

Ceder luiken kunnen worden gesloten met behulp van hardware hiervoor geschikt en vastgezet in de open stand, opnieuw met hardware voor dit doel. Wees er zeker van te weerbestendige hardware te gebruiken voor deze functies.

Hoewel ceder is extreem weerbestendig en heeft een natuurlijke, charmante rustieke uitstraling naarmate het ouder wordt, zal een beetje lak haar uiterlijk te verlengen en bewaar deze uit te draaien grijs voortijdig. Begin met het ruwe schuren van de luiken met 100 schuurpapier om een ​​gladde afwerking toe te voegen aan hen. Werk tot 220 grit om de ceder met een boete en natuurlijke afwerking te brengen.

Veeg de luiken met een schone doek doordrenkt met terpentine. Wanneer de terpentine droog, breng dan een oplossing van 25% vernis en 75% terpentine. Deze eerste laag zal worden geweekt door de ceder helemaal dichten. Breng vervolgens een oplossing van 50% vernis en 50% terpentine. Zand lichtjes met de 220 grit schuurpapier. Tot slot, breng dan een laagje vernis 100% in te vullen verzegelen het hout en geven het een gladde, zachte glans.