hoe chrome armaturen reinigen

Stap 1 – Inspectie

Stap 2 – Toepassing

Stap 3 – Clean

Om te voorkomen dat uw Chrome-armaturen ziet er goed uit, is het noodzakelijk om te weten hoe chroom clean op de juiste manier. Na een paar stappen kunt u uw Chrome-armaturen te behouden en ze ziet er goed uit.

Om te weten hoe je chromen armaturen correct schoon te maken, te beginnen zijn ze te bestuderen. Dit geeft je de mogelijkheid om de omvang van de reiniging nodig door het controleren van de ernst van de vervuiling te bepalen geven. In dit stadium, kunt u bepalen of een metalen reiniger is vereist voor zware deposito’s of witte azijn voor algemene reiniging.

Bij gebruik van een metalen schoner, breng het aan de chromen armaturen met een doek, zorg ervoor dat deze betrekking heeft op het gehele oppervlak. Een oplossing van witte azijn en water kan worden gebruikt voor lichte reiniging.

Wanneer de chromen armaturen bevatten onhandige vormen of gaten, kan een zachte borstel of een pijp schoner worden gebruikt om deze schoon te maken. Veeg weg alle metalen schoner en spoel alle doeleinden oplossingen met schoon water. Afvegen van het oppervlak droog met een schone, droge doek zal de laatste stap van hoe chromen armaturen goed schoon zijn.