hoe de-rommel uw kinderkamer

Stap 1 – Take Out Sommige items uit de kamer

Stap 2 – Investeer in Organizers

Stap 3 – Label Everything

Stap 4 – Draai Toys

Stap 5 – Bepaal Schoonmaken Routine

Keeping kinderkamer spic en span kan rijden elke ouder gek. Je duidelijk de rommel in twee uur alleen aan uw kind puinhoop alles nog eens in één minuut. Dit betekent echter niet dat moeilijk. Hier zijn een aantal praktische tips die u zullen helpen persoonlijke ruimte die u de-rommel kind.

Kijk eens goed rond in de kamer. Met behulp van een grote bak, het verzamelen van alle dingen die uw kind niet echt meer nodig. Dit kan het kind boeken, de kleren die hij of zij heeft al ontgroeid, en dat collectie die hij heeft gekregen vervelen. U kunt deze dingen te doneren aan goede doelen, geef ze naar zijn broers en zussen of neven, of verkopen ze in een garage sale. Door dit te doen maakt het veel gemakkelijker voor jullie beiden voor het opruimen van de kamer.

Er zijn zo veel dingen die je kunt gebruiken om uw kind dingen te organiseren – laden voor de kleding, planken voor de boeken, bakken voor het speelgoed, en belemmert voor vuile kleding. Investeren in deze dingen kan betekenen geld uit je zak, maar op het einde, het is het waard. Zorg er wel voor dat de organisatoren u koopt kindvriendelijk. Vermijd die scherpe randen hebben snijwonden en wonden te voorkomen. Niet bakken of laden te kopen met kleine gaatjes als deze kunnen uw weinig zijn vingers bekneld raken. Zie erop toe dat de organisator niet werd betaald met loodverf sinds lood is een giftige stof die uw kind kan schaden.

Het houdt niet op bij het organiseren van zijn spullen. Ook al heb je dit al gedaan hebt, moet je andere dingen die rotzooi zal niet terug voor een lange tijd te komen te garanderen doen. Een manier om dat te doen is om zijn spullen te labelen. Het labelen van alles kan helpen voorkomen dat het raadspel. Bijvoorbeeld, als u van uw kind schoenen op de schoenenrek georganiseerd, zet een etiket op elk van de schoenendoos, zodat u weet welke is binnen. Deze manier, als hij gaat naar een bepaalde paar te gebruiken, zal hij niet nodig om alles uit de dozen en maak een gigantische puinhoop net te vinden wat hij zoekt.

Wijs een set van speelgoed dat uw kind kan spelen met elke dag. Plaats ze in aparte containers. Als hij iets wil niet aangewezen voor die dag te spelen, kan hij alleen doen als hij weg zet zijn speelgoed terug naar hun oorspronkelijke verpakking. Dit is een goed idee, zodat de rommel groter en groter elke keer dat je kind wil spelen met een andere set van speelgoed niet zal krijgen.

Tot slot, zorg ervoor dat u leert uw kind goede schoonmaak gewoonten. Leer hem hoe zijn speelgoed weg te zetten en zijn spullen zo te organiseren dat in de tijd, zal u niet langer nodig om dit te doen voor hem, omdat hij al zo kan doen op zijn eigen.