hoe de zorg voor bamboe hekwerk

Stap 1 – Controleer Fencing

Stap 2 – Seal

Stap 3 – Smooth

Stap 4 – Onderhoud

Hoewel bamboe hekwerk veel zorg en onderhoud in vergelijking met andere soorten hekwerk niet neemt, zal de volgende tips helpen u om uw bamboe hek in een goede staat van onderhoud te houden.

Langzaam lopen langs de gehele lengte van beide zijden van de bamboe hekwerk om te controleren op eventuele schade, insectenplagen, of enig ander teken van alles wat uit het gewone. Afhankelijk van de hoogte van het hek, gebruik maken van een ladder om ervoor te zorgen dat u niet het bovenste gedeelte missen. Bijzondere aandacht besteden aan de basis, als de bamboe die dicht bij de grond is waarschijnlijk de meeste schade lijden als gevolg van de nabijheid van de vegetatie en vocht.

Als de installatie van het hek betrokken elke draad of nietjes, onderzoeken hen om ervoor te zorgen dat ze geen rust hebben geleden.

Als uw bamboe hekwerk geen schade heeft geleden of is nieuw ingericht, de beste manier om de conditie te houden en verlengen de levensduur van het hek is om het te verzegelen. De glans die het gevolg is van deze toepassing zal ook het verbeteren van de uitstraling van het hek. Alvorens dit proces, het reinigen van het hek grondig ofwel met een hogedrukreiniger of handmatig met een borstel. Laat het hek goed drogen alvorens de kit.

Als u liever een natuurlijke stof voor het coaten van het gebruik van het hek, kiezen voor lijnolie en toe te passen met een penseel, let daarbij goed op elke drip tekens voorkomen. Als alternatief kunt u een polyethyleen vernis toe te passen en te richten een soort barrière, zodat de lak ongestoord kan drogen. Herhaal dit proces een keer per jaar.

De wijze waarop bamboe hekwerk wordt gesneden kan laten met ruwe randen, wat kan leiden tot splinters en spleten in de bamboe. Voorkom dit door het schuren van ruwe delen van het hek om de randen glad en netjes te houden en te voorkomen dat eventuele schade aan kinderen en dieren.

Waar metalen bevestigingen hebben als onderdeel van de installatie is gebruikt en roest schade hebben geleden, overwegen of het is uitgebreid genoeg om te vervangen. In dit geval zorgvuldig weggesneden de oude draad en te vervangen door roestbestendig RVS of gecoate draad. In geval van geringe roestschade, wegschrobben roest met een staalborstel en behandelen metaal met een smerende spray.

Wanneer de bamboe hekwerk is gedaald van de parkeerstand en in contact met de grond is gekomen, terug naar de oorspronkelijke positie, die moet ten minste 2 inch van de grond en verbruiken meer bevestigingsmiddelen dan oorspronkelijk gebruikt zodat ze kunnen dragen het gewicht. Indien nodig, houden de bamboe verhoogd door het installeren van een strook gaas hekwerk tussen het bamboe en de grond.