hoe de zorg voor het huwelijk van bloemen en corsages

Wedding Flowers

Wedding Corsages

Bruiloft bloemen zijn een essentieel onderdeel van de dag elke bruid, maar om het beste uit de bloemen die ze nodig hebben om na consequent worden verzorgd gedurende de dag.

Bloemen kunnen de dag vóór de bruiloft, of op de dag zelf. Zodra ze zijn afgeleverd, trim de stengels: zet de bloemen in een kom met water, en snijd een duim of twee af van de uiteinden met een schaar. Verwijder bladeren die onder water zal zijn wanneer geplaatst in een vaas, en zet vervolgens bruiloft bloemen in het water, en spray bloei lichtjes met water. Indien mogelijk, de bruiloft bloemen kunnen worden in de koelkast ‘s nachts geplaatst. Houd bruiloft bloemen uit de buurt van fel zonlicht, kachels, fornuizen, tv’s en elke bron van warmte die ervoor zorgt dat de bloemen te verwelken.

Zodra de corsages met bruiloft bloemen bij het huis (meestal de dag voor het huwelijk), spuit de stengels met een dun laagje water, en leg ze plat in de koelkast. Het is het beste om ze weg te houden van geen voedsel, of u kunt ze verzegelen in plastic zakken met de lucht geperst uit.

Op de grote dag, neem de corsages uit de koelkast, maar bewaar ze in de plastic zakken tot het laatste moment. Na de ceremonie, kunt u corsages door opknoping ze ondersteboven te drogen in een warme, droge plaats te bewaren.