hoe de zorg voor houten wand decoratieve panelen

Stap 1 – Verwijder verzameld Dust

Stap 2 – Veeg met een geschikt reinigingsmiddel

Stap 3 – Cover kleine krassen op de Surface

Stap 4 – Poolse en Handhaving van de Surface Regelmatig

Indien geïnstalleerd op muren, decoratieve houten lambrisering voegt een warme en uitnodigende beroep op de algehele sfeer. Het is ook duurzaam en gemakkelijk te verzorgen. Als je een goede verzorging van uw houten wand decoratieve panelen te nemen, zal het duren voor vele decennia, toe te voegen aan de schoonheid van uw huis. regelmatig onderhoud verhoogt ook de duurzaamheid en de hardheid van het hout.

Een algemene afstoffen van het oppervlak is de meest frequente reiniging taak in verband met de zorg van decoratieve houten lambrisering. Gewoon vegen van het oppervlak van de panelen met een zachte doek. Dit zal stof houden zich ophoopt op het hout, zodat het schoonmaken altijd gemakkelijk wordt gemaakt. U kunt ook gebruik maken van de borstel op uw stofzuiger om hoeken en gebieden die moeilijk toegankelijk zijn te bereiken.

Om permanente schade aan het hout te voorkomen, altijd gebruik maken van speciale reinigingsmiddelen gemaakt voor hout. Volg de instructies op de verpakking als u een bos schoner. Echter, als je glazuur afwerking die is geschilderd, kunt u testen een goede kwaliteit allesreiniger op het oppervlak. Als u gebruik maakt van een allesreiniger of een mild reinigingsmiddel, meng het met water zoals de eis. Zorg ervoor dat u een klein deel van de lambrisering, dat is niet te opvallend te testen.

Breng de reiniger op het testgebied met een spons. Veeg met een zachte doek om het oppervlak buff. Na het reinigen van het testgebied, goed laten drogen, zodat u het totale resultaat kan zien. Als er geen verkleuring; gebruik de geteste product te reinigen.

Gebruik nooit sterke schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen op een houten afwerking. Als er scheuren in de lambrisering, wees voorzichtig met water, zoals: het kan worden geweekt en kan hout schade op de lange termijn. Veeg droog met een zachte doek onmiddellijk en buff het oppervlak glans te behouden en glans. Dit zal ook voorkomen watervlekken en lijnen op het oppervlak.

U kunt hout stopverf gebruiken om kleine scheuren en inkepingen op het oppervlak van de houten lambrisering dekken. Gebruik maken van kleine bedragen en zorgvuldig te werk om het ontwerp intact te houden. Bedek de stopverf met een bijpassende beits. Breng een zeer kleine hoeveelheid beits aanvankelijk en verhoog de hoeveelheid en kleur concentratie nodig. Gebruik een wattenschijfje om de kleur toe te passen. Gebruik een zachte doek om het oppervlak daarna buff. Dit zal ook verwijderen overtollige kleur en zelfs uit de applicatie.

Naast de reguliere afstoffen en vegen, een Poolse toegepast op het hout doet wonderen om de algehele afwerking en duurzaamheid van het hout. Als de coatinglaag ondoordringbare blijft, zal het vocht houden en het hout beschermen vele jaren.