hoe de zorg voor uw leisteen tafelblad

Stap 1 – De voorbereiding van uw Slate aanrecht met een Sealer

Stap 2 – Het behandelen van Uw Countertop

Stap 3 – schoonmaak voedselresten

Stap 4 – Het verwijderen van de olie Base en Inktvlekken

Stap 5 – opnieuw toepassen Sealers

Een leisteen tafelblad wordt door velen beschouwd als een van de meest aantrekkelijke van alle tafelblad materialen. Voor een deel is dit vanwege de grote kleurbereik van waaruit u kunt kiezen. Niet alleen is er een grote verscheidenheid van kleuren, zoals de koelere kleuren van groen, blauw en paars, de warmere tinten van bruin en tans, maar ook lichter en donkere tinten van deze kleuren. Als er een nadeel aan het gebruik leisteen een tafelblad is dat dit materiaal krassen en chips en gemakkelijk kan vervormd worden door warmte. Dit betekent dat aan haar schoonheid te behouden, moet u weten hoe dit soort tafelblad en welke soorten schoonmaakmiddelen en methoden werken beter te handhaven.

Voordat u uw nieuwe leisteen aanrecht, zeker om het te verzegelen. Begrijp dat een lei sealer niet vlekken te voorkomen, maar zal alleen maar toenemen de tijd die het duurt voordat een gemorste stof te dringen in de leisteen en het creƫren van een vlek. Je moet ook zeker een sealer die beter met leien werkt gebruiken. Vraag de handelaar waar u uw sealer welke van zijn producten beter zal werken aan te schaffen.

Houden stof te verzamelen op je aanrecht met behulp van een schone, vochtige, absorberende doek om alle stof van het aanrecht. Om lichte krassen te repareren, zand ze licht met een fijn schuurpapier. Na weg te vegen het stof en vuil uit de schuren, breng dan een nieuwe laag sealer aan de geschuurd gebied.

Bij het morsen van stoffen zoals voedsel op uw aanrecht, moet u onmiddellijk deze stoffen te verwijderen door ze schoon te vegen uw aanrecht met een absorberende doek. Dit geldt vooral voor de voedingsmiddelen die een zuur-base, die met kleurstof en dranken hebben. Voedingsmiddelen die hebben meer kans om uw leisteen aanrecht vlekken omvatten die met een tomaat basis, en anderen die kleuren hebben, zoals de sterk gekleurde sappen en rode wijnen. Verwijderen koffie en thee vlekken met een mengsel van waterstofperoxide (1 eetlepel) en ammoniak (3-4 druppels)

Verwijder olie gebaseerde vlekken zoals olie, boter, room, etc., meng een pasta van meel en waterstofperoxide. Op de vlek op uw leisteen tafelblad verspreid een aantal van deze pasta. Bedekken met plasticfolie en laat het over de vlek ‘s nachts. Dan, om de vlek op het oppervlak van het verwijderen van de plastic verpakking te trekken en verwijder het verleden door veeg het weg. Verwijder inktvlekken door het aanbrengen van nagellak remover.

Na het aanbrengen van een verzegeling om uw aanrecht, kan de sealer afslijten door normaal gebruik van uw aanrecht. U kunt zelf bepalen wanneer u kan nodig zijn om de sealer opnieuw toepassen door een eenvoudige test. Water afgezet op uw aanrecht als de sealer aanwezig zal kraal up is. Wanneer u de sealer opnieuw toe te passen, ziet u deze zelfde water laten weken in het aanrecht, wat aangeeft dat je nodig hebt om opnieuw te verzegelen.