hoe distressed jeans te creëren

Tip 1 – Leg je jeans op een vlakke ondergrond

Tip 2 – Gebruik Wood Block

Tip 3 – Maak een Versleten Look

Tip 4 – Gebruik Benadrukkend Gereedschap

Tip 5 – Geduldig

Tip 6 – Gebruik Schuurpapier voor Uitrafelen

Tip 7 – Maak dat Faded Look

Tip 8 – Was Uw Jeans

Kleding stijlen doen komen en gaan, en een stijl die op dat moment “in” is distressed jeans. De aanschaf van nieuwe distressed jeans kan een onnodige kostenpost. Als u niet wilt dat de hoge kosten van de vervaardigde distressed jeans, kunt u nood uw eigen jeans te betalen. Alles wat je nodig hebt zijn een paar producten en tools die u waarschijnlijk rond het huis zal hebben;. Wat je nodig hebt

Kies een oppervlak om je jeans leggen op waarmee je op het materiaal om te werken zonder beschadiging van het oppervlak, zoals een tafel of aanrechtblad. Een keuken snijplank zal goed werken.

Gebruik een blok hout of een ander object dat in uw jeans kan worden geplaatst om andere lagen van je jeans te beschermen tegen beschadiging.

Kies het gebied van uw jeans, wilt u nood. Over het algemeen zijn dit gebieden waar de jeans van nature meer slijtage zouden ontvangen nadat ze gedragen in de tijd, zoals knieën, hemlines, pocket randen, enz.

U kunt verschillende hulpmiddelen gebruiken om nood jeans, met inbegrip van een kaasrasp, scheermesje, schuurpapier, of een gekarteld steak mes. Een kaasrasp werkt vooral goed. Om een ​​van deze tools te gebruiken, te beginnen door deze horizontaal of verticaal te wrijven over het oppervlak van je spijkerbroek u bedroefd te verschijnen. De mate van ongerief dat u wilt op je jeans zal worden bepaald door de mate je ze inwrijven met de schrijnende tool. Meer krachtig wrijven meer verontrustend te produceren.

Als u een gescheurde blik op je jeans wilt, is het tijd om deze look te produceren nemen. Wees niet in een haast. Niet gaten knippen of proberen die verscheurd look door het snijden van uw jeans met een schaar te creëren. Uw laatste blik, als je probeert om het te maken door te snijden, in plaats van rafelen, zal veel verschillen van de rafelige blik je hoopt te zijn.

Schuurpapier werkt goed voor rafelen jeans. Wrijf het rond hemlines, zakken randen, of knieën van je spijkerbroek. Onthoud dat als rafels, moet u een bord of andere harde ondergrond te plaatsen tussen de lagen van uw denim. Dit zal u toelaten om uw verontruste blik beperken tot het gebied dat u wenst te gedragen kijken.

Een natte spons bevochtigd met bleekwater zal goed werken om een ​​vervaagde blik op je jeans te creëren. Wrijf de spons in de gebieden waar u zoals verlangen vervagen als over de knieschijven, zoom, enz. Zorg ervoor dat u beschermende handschoenen te dragen wanneer je dit doet. En, vergeet niet om een ​​beschermend oppervlak onder het denim, zodat je niet meer dan je van plan bent vervagen.

Nadat u het verlangen look voor je jeans hebben bereikt, was ze aan een bleekmiddel u gebruikt in de schrijnende proces te verwijderen. Bleach die nog in het denim voor kunnen verzwakken en verslechteren de stof