hoe dump kleppen van rv Holding tanks te reinigen

Stap 1 – Verwijder de Dump Valve

Stap 2 – Het reinigen van de Dump Valves

Als u een oude stortplaats ventiel op uw camper afvalwatertanks, dan zult u merken dat het steeds moeilijker om het te verplaatsen. Dit kan het moeilijk maken om de dump hanteert voor uw tanks, dat je ervan weerhoudt goed te evacueren van het afval. Als u wilt, kunt u de dump kleppen schoon te maken, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken. Dit is een eenvoudige taak, en zal u helpen om uw camper afvalwatertanks sneller bedienen.

Leeg uit uw camper afvalwatertanks in een geschikte plaats, en parkeer uw camper op een vlakke ondergrond. Het openstellen van de tanks, en zoek de bouten waarmee je dump kleppen. Schroef deze met behulp van uw sleutel, en de kleppen aan de oppervlakte te brengen. Een voor een, plaats ze in de emmer water.

Je moet kiezen uit één van de dump kleppen van uw camper afvalwatertanks en wrijf ze met behulp van een stuk Scotchbrite doek en een reinigingsvloeistof. Was ze grondig, en vervang ze in de camper afvalwatertanks. Gebruik je sleutel om de bouten terug op zijn plaats schroeven.