hoe een bluetooth verbinding te maken met een auto mp3-systeem

Stap 1: Schakel de Gadgets

Stap 2: Zoeken Devices

Stap 3: Paar Devices

Met de vele auto-accessoires die vandaag beschikbaar zijn, kan een Bluetooth car MP3-systeem meestal worden aangepast aan de bestaande MP3-systeem. Door het installeren van de Bluetooth, zult u in staat om de voordelen ervan te genieten, zoals het nemen van uw mobiele telefoongesprekken draadloos en het spelen van muziek op de radio via een compatibele MP3-speler via Bluetooth. De installatie is eenvoudig en je hoeft niet te gaan naar de winkel om dit te hebben gedaan.

Begin uw auto en zet de radio aan. Schakel de Bluetooth-optie. Raadpleeg de handleiding om dit doen omdat het kan variƫren afhankelijk van de auto en stereomodel. Zet uw telefoon of MP3-speler en zet de Bluetooth ook.

Ga naar het Bluetooth-menu van de telefoon of MP3-speler en selecteer “zoek naar nieuw apparaat” optie. Moet de Bluetooth radio van de sporen.

Zodra de Bluetooth car MP3-apparaat is gevonden, koppelt je telefoon of MP3-speler aan het en voer de Bluetooth-code. De code is meestal in de handleiding van uw auto, en het is meestal ook iets simpels (zoals 1-2-3-4). De radio zal nu worden gekoppeld aan uw telefoon of MP3-speler, en u kunt nu gebruik maken van uw Bluetooth car MP3-systeem.