hoe een karaoke-machine op uw computer aansluiten

Stap 1 – Controle en aansluiten

Stap 2 – Adapter

Stap 3 – Trial

Stap 4 – tip

Een karaoke-machine is een geweldige entertainment hulpmiddel en kan leuk zijn wanneer aangesloten op de computer. De karaoke-machine wanneer aangesloten op de computer vergemakkelijkt naar het zingen pogingen op te nemen.

Zoek de stekker punt dat de monitor en de versterker verbindt, aan de achterkant van de computer. Nu de audio en de beeldlijnen van de karaoke machine om de geselecteerde sleuven aan de achterzijde van de computer.

Sommige computers kunnen niet slots voor de stekkers van de karaoke-machine. In dit geval koopt een adapter om de audio en video verstopt raken. Volg de handleiding om erachter te komen welke lijn gaat waar.

Zet de karaoke-machine op en voer het uit hoewel een trial. Als de karaoke-machine niet goed werkt, schakel dan de machine uit en koppel de versterker. Herstart de computer en sluit de karaoke-machine. Dit zou het probleem op te lossen.

De harde schijf is een goede plek om de nummers die zal worden gespeeld op de karaoke-machine op te slaan. Burn pogingen van de zanger met behulp van de cd-station.