hoe een vleermuis in je huis te halen

Een val zetten

Verwijder de Bat

Voorzorgsmaatregelen

Indien een vleermuis onlangs zijn weg heeft gevonden in uw huis, kunt u nieuwsgierig over hoe om te gaan over het vangen van het zijn. Als dat zo is, zult u blij zijn om te weten dat een opdringerige vleermuis vangen van een relatief eenvoudige onderneming kan zijn.

Begin de vleermuis-verwijdering door de overname van een verende kooi te houden. Je zult nu nodig om de val te lokken met een aantal dode insecten en plaats deze in een gebied bezocht door de vleermuis. Het kan enkele uren duren voor het aas aan de aandacht van de vleermuis te trekken, dus bij het uitvoeren van deze taak, wees geduldig en houd je ogen op de vleermuis.

Zodra de vleermuis de val is ontstaan, don een paar zware werkhandschoenen en breng het naar de dichtstbijzijnde dierenasiel. Zorg ervoor dat u van tevoren te bellen, omdat bepaalde schuilplaatsen niet uitgerust om te zorgen voor vleermuizen. Als u niet in staat om een ​​geschikte schuilplaats te vinden bent, kunt u overwegen het bellen van een desinfestatieproduct specialist.

handvat nooit de kooi zonder beschermende handschoenen. Er is een kleine kans dat de vleermuis heeft hondsdolheid en, als het in staat is om het hoofd porren door de tralies en bijten, zult u willen ervoor zorgen dat u beschermd bent.

Nadat de vleermuis met succes is verwijderd, zorgvuldig inspecteren uw huis en proberen om alle gaten waardoor zij het huis kunnen opvragen. Onmiddellijk herstel eventuele ongewenste gaten om ervoor te zorgen dat uw huis blijft bat-vrij.