hoe gegolfde metalen gevelbekleding snijden

Stap 1 – Snijden lengterichting

Stap 2 – Snijden Across Ribbels

Stap 3 – Snijden met slechts handgereedschap

Het doen van een goede baan van het snijden van gegolfde metalen gevelbekleding is volledig afhankelijk van de gereedschappen die u gebruikt voor de baan. Als u het verkeerde gereedschap gebruik maken van uw bezuinigingen kunnen slordig kijken en onnauwkeurig zijn en zal u leiden tot meer stress dan nodig is. Met behulp van de juiste tools om de klus te klaren zal het gemakkelijk te maken.

Gegolfde metalen gevelbekleding in de lengte gesneden of met de golf kunt u gewoon gebruik maken van een reeks van elektrische scharen om de klus te klaren. Er zal geen enkel probleem te zijn omdat je snijden met de nerf van het golf en kan ze zelfs gebruiken als gidsen in sommige gevallen.

Een metalen snijden cirkelzaag zal het werk van het snijden van metalen golfplaten zeer goed, zelfs als je het snijden tegen de korrel of over de ribbels doen. Het zal het snijden van de metalen, net als het zagen van hout te accepteren dat het geluid veel groter zal zijn. Draag altijd de juiste beschermende kleding

Als u werkt op een site die niet een kant en klare voeding voor elektrische gereedschappen heeft kunt u nog steeds knippen golfplaten met handgereedschap zoals een mes en een tang. Met het mes kun je de metalen scoren langs uw snijlijn vrij diep en dan breken de golfplaten uit bij de score lijn met een tang.