hoe grenen keukenkastjes bouwen

Stap 1 – Metingen

Stap 2 – beginnen met een kabinet

Stap 3 – Bouw het Karkas

Stap 4 – Maak het Karkas

Stap 5 – Maak Faceplate

Stap 6 – Bevestig het voorpaneel aan de Karkas

Stap 7 – Afwerking van de baan

Het bouwen van grenen keukenkastjes kan niet alleen een leuke DIY project zijn, maar kan ook uw keuken een complete make-over. Je kan ofwel gaan voor een rustieke uitstraling of een modern, afhankelijk van hoe u de afwerking van de kasten. Het hebben van de juiste instructies voor de baan is erg belangrijk hoor. Volg deze stap-voor-stap handleiding om te leren hoe grenen keukenkastjes op te bouwen. De gereedschappen en materialen die nodig zijn voor de job worden hieronder gegeven.

Het is belangrijk om nauwkeurige metingen te nemen voordat u begint met het bouwen van uw grenen keukenkastjes. Maak eerst een keuken lay-out en te bepalen hoe diep je je kasten zou willen. Beslissen of zij laden nodig zou hebben of niet, enz.

Het maken van de eerste kabinet kan het moeilijkste deel van het proces. Je zal gebruik maken van de eerste als een sjabloon voor de rest gemakkelijk op te bouwen.

Het bouwen van een karkas voor alle kasten is het eerste gebouw stap hier. Houd de dikte van de zijkanten en de bovenkant van het hout karkas in gedachten. Wanneer u het bord te snijden voor de achterkant van het karkas bijvoorbeeld, moet je met de juiste afmetingen te snijden, zodat je het bord gemakkelijk kunnen passen in tussen de zijpanelen van het karkas.

De truc is hier om gaten boort in het karkas. Dit zal voorkomen dat u het kraken van het hout. Wanneer u de gaten voorgeboord, bevestig de bovenkant van het karkas aan de zijkanten. Flip het karkas over de toen en bevestig de onderkant. U zult het bevestigen van deze onderdelen door het gebruik van hout schroeven en houtlijmen. Gebruik klemmen voor meer steun, terwijl het bevestigen van de zijkanten en de boven- en onderkant.

Nu, maak het voorpaneel voor uw grenen keukenkastjes. Als de zijkanten van de voorplaat zijn dezelfde hoogte als de kasten, zal de breedte variëren moet je rekening houden met de breedte van de dressoirs. Snijd de stijlen en rails. Stap 6 – Maak de Stijlen en Rails; Line up de stijlen en de rails en maken vlekken op hen om deuvelgaten te maken. De truc is om twee gaten eind rails kunt uitlijnen met de gaten in de binnenzijde van de stijlen. Wanneer u de gaten hebt geboord, zet lijm in hen en klem alle stukken samen om een ​​vierkant te maken. Uw faceplate is klaar.

Wanneer uw faceplate klaar is, klem deze aan het karkas en zet deze op zijn plaats met behulp van nagels.

Wanneer u de structuur voltooid, de afwerking van de grenen keukenkastjes met vlek en polyurethaan finish. Niet de scharnieren en andere kast hardware toevoegen voordat het voltooien van de afwerking. Solliciteer vernis nadat u vlek voor een gladde afwerking. Wanneer de lak droog is, hechten de scharnieren aan de deuren en installeer de andere hardware. Uw werk is gedaan.