hoe hout trapleuning bouwen

Stap 1 – Het starten van de Building Job

Stap 2 – Van Metingen

Stap 3 – Deelnemen aan de Post en de reling

Stap 4 – Vaststelling van de Wood trapleuning

Stap 5 – Het plaatsen van de balusters

U vindt het behoorlijk ingewikkeld om hout trapleuning te bouwen helemaal zelf. Om deze reden is het raadzaam dat u enige achtergrond kennis over timmerwerk eerst voordat je aan het doen begint dit project. Hoewel het werk moeilijk kan zijn, zal het hout trapleuning ziet er fantastisch uit nadat u klaar bent met het opbouwen. U kunt alle apparatuur en gereedschappen die nodig zijn voor de baan bij een bouwmarkt te vinden.

Zet een hek post op de laatste stap van uw trap en markeer de basis met een potlood. Knip een gat met de puzzel mes en steek de post in dat gat. Met het oog op de post veilig op zijn plaats vast te stellen, gebruikt u de boor om een ​​paar verzonken gaten, een boven de ander te maken. Je moet ook boor een paar andere gaten in de verzonken gaten in het trappenhuis en de post. Zet een sledebout in elk van de gaten, en zet elke bout stevig vast met een moer en een wasmachine.

Bevestig een klem om de 2 bij 4 plank en bevestig het meetlint om het niveau van de timmerman om de afstand te berekenen tussen de tweede trap en de houten balustrade. Gebruik wat andere klemmen aan de railing van het einde vast te houden (vanaf de wand of het plafond) en zorg ervoor dat de hoogte van de reling is hetzelfde in zowel de laatste en de tweede stappen. Markeer de plaatsen met het potlood en markeer een lijn over de reling paal.

Het is een veel beter idee als de onderrand van de 2×4 plank als leidraad, zodat de functie zodanig dat het perfect past in de houten leuning zal snijden. Zorg ervoor dat alle railing posten worden gesneden volgens de hoogte en hoek getoond door de lijn die je gewoon met potlood van de timmerman hebben opgesteld.

Snijd een tab aan de bovenzijde van de reling paal. Ten eerste, markeren een lijn en te controleren of de hoogte van de groef is ongeveer een derde van een inch diep. Volg de lijn en gesneden met de handzaag. Op deze manier zal de tab zo breed als de groove. Gebruik een router om de lipjes passen op de onderzijde van de houten leuning.

Bevestig de reling op zijn plaats door het volgen van de regels die u eerder gemarkeerd. Snij een gat met de boor aan het eind van de reling en vul deze met een vertraging schild. Zet een vertraging schroef en een wasmachine in het gat om de reling stevig vast te zetten.

Bevestig de railing op de top van de palen met houtlijm. Gebruik een schiethamer om ervoor te zorgen dat alles veilig is. Plaats twee balusters op elke stap en ze op te lossen in plaats met houtlijm en spijkers.