hoe houten onderbouw workshop kasten op te bouwen

Essentieel Workshop Cabinet Components

Stap 1 – Crosscutting en rippen Multiplex

Stap 2 – Monteer de Karkas Unit

Stap 3 – Monteer de Gezicht Frame

Stap 4 – Bevestig Karkas en Face Frame

Stap 5 – Bouw Deuren en de valse front

Stap 7 – Afwerking en installeren

Stap 8 – bevestigen / Installeren

Bouw van houten onder-counter workshop kabinetten hoeft niet moeilijk te zijn. In feite, met de kosten van hoge kwaliteit houten meubilair producten zo hoog, het zal zeker betalen om te leren hoe je een onder-counter houten workshop kabinet op uw eigen te bouwen.

Een goede planning is de sleutel tot succes, dus in het begin is het noodzakelijk om te identificeren en bij de hand hebt benodigde materialen, gereedschappen en natuurlijk de plannen om het eigenlijke gebouw te doen. Zorg er ook voor om veiligheidsaspecten beschouwen als goed.

Met behulp van een cirkelzaag, cross-cut (Cross-cut betekent dat dwars door de nerf van het hout en de juiste lengte) de bouillon aan de juiste hoogte. Vervolgens cross-snijd de zijkanten om een ​​goede lengte en dan de basis en ook plaats voor de kick-plaat, die na installatie zal de deuren van de workshop kast te bewaren. Ripping het multiplex, anderzijds betekent snijden langs het graan, ook op de gewenste lengte.

Het karkas (kast box) monteren, is het belangrijk om eerst nagel weerszijden een base. Dan, met een framing vierkant trek een lijn aan elke kant. Zodra de lijnen zijn getrokken, nagel elke kant naar de bodem, maar laat de nagels iets uitsteken, ze kunnen altijd goed worden ingesteld met behulp van een spijker set.

De kast gezicht is een samenstelling van horizontale en verticale stokken. Het kan worden geassembleerd met behulp van schroeven en eenmaal voltooid, kan worden bevestigd aan de kast. Gewoonlijk wordt de gezichtskader bevestigd aan het karkas en openingen die later onder de kastdeuren hebben.

Lijm de triplex randen en frame gezicht samen. Met behulp van een klem, houdt het gezicht frame in de juiste plaats, maar wees voorzichtig hoe je klem de gezichtskader het karkas. Zorg ervoor dat de randen goed zijn uitgelijnd voordat daadwerkelijk het aandraaien van de klemmen.

Nu, start het boren van gaten voor de nagels en zet frame en karkas met behulp van geschikte formaat nagels. Volg deze door het instellen van de nagels met behulp van een spijker set, die moet worden gedaan om over zestiende van een inch onder het oppervlak van het hout.

Het bouwen van de deuren en de valse fronten lijkt erg op de bouw van het gezicht frame. Het vereist rippen en cross-snijden stock op de gewenste lengte.

Stap 6 – Bouw Laden (optioneel)

Deze stap is optioneel en kan op verschillende manieren.

Herinner vóór het bevestigen deuren en valse fronten het karkas is enige schuren en afwerken van het karkas vereiste, waarna het karkas op zijn plaats kan worden gemonteerd.

Hechten scharnieren om ofwel deur en bevestig vervolgens een deur naar het hoofdtoestel. Maak vervolgens de tweede deur en aan te passen indien voor schroeven alles op zijn plaats vereist. Tot slot, installeer de kast onder de toonbank en in de gewenste positie.

Het bouwen van een houten workshop kabinet hoeft niet moeilijk te zijn. Het juiste gereedschap bij de hand en volg de essentiële stappen hier geschetst. Iedereen met gewone klusjesman vaardigheden kunnen hun eigen houten workshop kabinetten te maken.