hoe houten vloerbalken te blokkeren muren Cinder verbinden

Stap 1 – Opties

Stap 2 – Metselwerk Nail

Stap 3 – Metselwerk Schroeven

Stap 4 – Veiligheid

Houten vloerbalken kan worden aangesloten op betonblokken muren. Je zult merken dat je gewoon nodig hebt om de trucs en tips die u zullen helpen de klus te klaren weten. Dit kan iets dat je moet doen omdat je het beƫindigen van uw kelder of overdoen een toevoeging die bladeren blok muren heeft zijn. Wat ook het geval kan zijn, is dit niet een taak die onmogelijk is, maar het zal het juiste gereedschap nodig.

Er zijn een paar verschillende opties die je zal hebben als het gaat om het verbinden van houten vloerbalken aan muren beton. U vindt dat meestal de goedkoopste manier om dit te doen is door de aankoop metselwerk nagels te vinden. Ze werken geweldig met het beton en het hout met elkaar te verbinden. U kunt ook metselwerk schroeven te proberen. Meestal worden metselwerk schroeven genoemd blauwe schroeven of tapcons bij bouwmarkten. Wanneer u een gemetselde schroef kiest, zul je gewoon nodig om ervoor te zorgen dat u een schroef die de mogelijkheid om de hele weg te gaan door middel van een betonnen muur zal hebben. Meestal schroeven die 1 3/4 inch en 1 inch voldoende.

Als u het metselwerk nagel route hebben genomen, moet u ervoor zorgen dat u de spijker gedreven tussen de blokken van de mortel. De meest voorkomende fout die mensen zal maken schroeft het metselwerk nagels in de eigenlijke blokken zelf. Wanneer u de spijker in het beton blok dat je kunt verwachten dat de nagels een stuk beter vast te houden en de blokken zullen niet het risico te lopen te breken.

Wanneer u gebruik maakt van metselwerk schroeven, moet u beginnen met pre-boren van de gaten dat de schroeven in zal gaan. De diameter van de gaten moeten overal van 1/16 inch tot 1/32 inch. Wanneer u pre-boren van de gaten, zal je nodig hebt om het te doen in het beton blok muur dat het hout zal worden gehecht aan. Wanneer u gebruik maakt van de boorhamer moet je langzaam gaan en heb geduld. U moet druk uitoefenen, omdat u het boren van een betonnen blok, maar zorg ervoor dat je niet al het werk doen. Pas eenvoudig genoeg druk, zodat u een back-up van de boor als het zijn werk doet.

Het is altijd belangrijk om de veiligheid te onthouden wanneer u bezig bent met dit soort projecten. Veiligheidsbril zijn een noodzaak. U zult willen vooral een veiligheidsbril te gebruiken wanneer u vooraf het boren van de gaten voor het metselwerk schroeven. Verzuim om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, kan dit leiden tot ernstig letsel. Je moet ook in gedachten houden dat metselwerk schroeven en spijkers het enige dat u probeert te gebruiken voor deze taak zou moeten zijn.