hoe je badkamer werkbladen kalefateren

Stap 1 – Het verwijderen van de oude Caulk

Stap 2 – breeuwen

De kalefateren op uw badkamer werkbladen krijgt bestand tegen een veel slijtage van stilstaand water en agressieve schoonmaakmiddelen. Door het water, kan het ook gaan schimmelen krijgen. Het is echt gemakkelijk om de kit te vervangen na een paar eenvoudige stappen.

Verwijder de oude kalefateren. Gebruik het mes om het weg te snijden. Zorg ervoor om het te verwijderen allemaal zo dat je een glad oppervlak voor het aanbrengen van de nieuwe kalefateren. Nadat u het allemaal verwijderd, ons de schuurspons om grondig te reinigen rond de oppervlakken om alle resterende vuil te verwijderen. Spons weg het puin en droog.

Plaats de buis van kalefateren in uw kalefateren pistool. Snijd de tip en knijp de kalefateren pistool een paar keer om het te starten. Plaats de kalefateren pistool op een hoek van 45 graden en knijp met gelijkmatige druk toe te passen. Werken in een gebied op een moment. Zodra de kit wordt toegepast, nat je vinger en glad de kalefateren gelijkmatig. Neem een ​​vochtige spons en voorzichtig gaan over het weer, zodat het helemaal glad. Veeg overtollige en laat ze drogen voordat u uw badkamer aanrecht.