hoe je blauwe hardsteen patio’s schoon te maken

Stap 1 – Voorbereiden van de Patio

Stap 2 – Het reinigen van de Patio

Stap 3 – Afwerking Up

Terwijl blauwe hardsteen patio’s hebben de neiging om minimaal onderhoud nodig heeft, ze uiteindelijk zullen moeten worden schoongemaakt. Als uw blauwe hardsteen vuil is, zal de volgende instructies krijgen het schoon in een mum van tijd.

U kunt uzelf een hoop werk door het verwijderen van zo veel losse deeltjes mogelijk voordat u begint met een grondige reiniging baan. Als u probeert een vuile, stoffige patio wassen, zal veel van uw arbeid worden besteed aan een simpele druk vuil rond op de blauwe hardsteen. U kunt dit probleem voorkomen door het gebruik van een winkel vacuĆ¼m op te halen elk oppervlak vuil. Als je er geen hebt, vervangen door een bezem of zelfs een leafblower.

Vul een emmer met 10 liter water, en meng 1 kopje chloorbleekmiddel. Giet dit mengsel op een merkbare vlekken en schrobben met een borstel.

Vervolgens gebruikt u een hogedrukreiniger gevuld met 1 deel bleekmiddel en 3 delen water om de hele blauwe hardsteen terras reinigen. Voor deze stap, kunt u naar beneden te gooien dekzeilen naar de omliggende structuren, planten of de bodem te beschermen, afhankelijk van hoe u de gebieden rond de blauwe hardsteen te gebruiken.

Voor maximale beveiliging, moet u de zegel op uw blauwe hardsteen terras te vernieuwen met een sealer speciaal ontworpen voor hardsteen. Passende zeehondenjagers zullen als zodanig worden geƫtiketteerd door de fabrikanten.