hoe je board te bouwen en batten exterieur luiken

Stap 1 – Het meten van de Window

Stap 2 – Vervoer Jouw Materials

Stap 3 – Montage van de raden van bestuur

Stap 4 – Bevestiging van de latten

Stap 5 – Schilderen of het kleuren van de Shutters

Stap 6 – Bevestigen van de Shutters

Bestuur en batten exterieur luiken zijn één van de meest populaire sluiter stijlen die je kunt kopen in de markt. Het biedt een eenvoudig ontwerp, die typisch is samengesteld uit 3 verticale planken die op hun plaats worden vastgezet door een paar horizontale planken. Als u denkt dat u een dergelijk rolluik op uw ramen, kunt u zelf bouwen een met de hulp van een aantal tools, want het is een van de gemakkelijkste soorten van de sluiter op te bouwen.

Maak een meting van uw raam eerste. Dit zal u toelaten om te weten hoeveel van het hout materiaal dat u gaat gebruiken. Neem de breedte en hoogte van het venster door middel van het meetlint. De luiken moet zo hoog raam maar slechts half zo breed.

Ga naar een lokale hardware of home improvement outlet en hout te kopen voor uw shutters. Elke vorm van hout zal doen, maar de meer populaire keuze is ceder vanwege zijn duurzaamheid. Elk van de luiken zal bestaan ​​uit 2 stukken die horizontaal zijn en 3 die verticaal zijn. Dat betekent dat je zou 4 horizontale en verticale 6 stuks nodig. Als uw venster is groter dan de standaard, moet u mogelijk extra materialen te kopen. Maak je raam meting als uw gids. U mag het hout op de juiste wijze te snijden bij uw plaatselijke verkooppunt hebben.

Bij de samenstelling van de raden van bestuur, lag de verticale stukken samen op een vlak gebied. Kom samen alleen de borden die zal worden gebruikt voor elke sluiter, niet de hele set. Meestal zal dit bestaan ​​uit 3 planken. Leg ze naast elkaar gelijk en sluit ze samen met de waterdichte houtlijm.

Bij het bevestigen van de latten, meten van 8 tot 12 inches uit de bovenkant en onderkant en zet wat houtlijm. Dit zal de latten veilig op de planken. U kunt dan gebruik maken van uw nagel pistool om ze stevig aan de planken. Zorg ervoor dat elke nagel naar buiten wordt gedreven, waarbij de sluiter zijvlakken. Er moeten 4-6 inches tussen nagels.

U kunt beslissen over de vraag of je gaat naar verf of beits toe te passen op uw shutters, afhankelijk van wat het beste op zoek naar uw huis. Dit zal ook uw project te voltooien. U kunt uw verf of beits van uw lokale huis verbetering depot alsmede de borstel die is nodig voor de toepassing ervan. Breng een coating en laat het drogen volgens de instructies van de fabrikant.

Zodra de verf of beits voldoende droog is, kunt u vervolgens bevestigen de luiken met 4 schroeven die 2,75 centimeter in lengte zijn. Zet een schroef op de hoeken met behulp van een boor. Bevestig altijd de luiken met schroeven maakt niet uit wat voor soort het materiaal van de buitenkant van uw huis componeert.