hoe je de perfecte sleutel houder bouwen

Stap 1 – Wrench Organization

Stap 2 – Berekening van de omgeving

Stap 3 – Het maken van de Organizer

Stap 4 – Bevestig Handles

Stap 5 – Finishing Touches

Het bouwen van de perfecte sleutel houder begint te klinken als een goed idee als je kijkt naar de stapel van tools die u door de jaren heen heb verzameld en zeg tegen jezelf: “Whoa! Ik moet al deze hulpmiddelen te reorganiseren! ‘

Andere tools zijn eenvoudig genoeg om te organiseren, omdat een hamer, spijkers en andere accessoires zijn gemakkelijk te onderscheiden, sleutels, echter, zijn er in verschillende soorten, vormen en maten. Gelukkig kunnen moersleutel houders gemakkelijk worden gekocht bij de lokale hardware winkel, online, of zelfs gebouwd om het een persoonlijk tintje te geven. De belangrijkste vraag is het kiezen van degene die perfect is voor uw behoeften, wat een betere manier om het te doen dan jezelf aan te passen.

Monteer de sleutels die u wilt organiseren. Leg ze allemaal uit op de grond of op een grote werktafel in de manier van hoe je wilt dat ze werden geregeld.

Nadat u klaar bent met het regelen van de manier waarop u wilt dat uw sleutels worden georganiseerd, meet de lengte en breedte, zodat je weet hoe lang je het hout nodig te zijn. Voor sommige mensen kan het slechts een 2-by-4, maar het moet lang genoeg om de set die u wilt organiseren sleutel te dekken.

Gebruik een zaag om kerf (cut) schuine sleuven in uw 2-by-4 hout om elk item te houden in je moersleutel set. De beste zaag te gebruiken voor deze is een radiale arm zag, maar praktisch gezien zal doen. Wanneer u het snijden in het hout, zorg ervoor dat de slots die u maakt zijn groot genoeg om de sleutels te houden. Zorg er ook voor dat je ongeveer laat een halve inch tussen de kerf in het hout.

Maak een handvat aan de bovenkant van het hout met uw zaag, en zorg ervoor dat het zand naar beneden, zodat het glad is en dat splinters kunnen je kwetsen. Het handvat is handig voor als je wilt het ergens of als u wilt om het op te rapen voor het vervoer op te hangen.

Als je echt wilt worden georganiseerd, kunt u de ruimten label tussen de sleuven, zodat u weet welke sleutel waar hoort.

Daar ga je – deze 5 zeer eenvoudige stappen zijn alles wat je nodig hebt om uw eigen perfect aangepaste sleutel houder te creëren. Niet alleen is het veel goedkoper dan het kopen van een in de winkel, maar het is perfect verzorgd aan uw behoeften. Het is ook een die je af kunt laten zien aan je vrienden en familie.