hoe je een aanrecht sproeier reinigen

Stap 1: Demonteer

Stap 2: Opnemen en Scrub

Stap 3: Monteer

Hoewel het een frustrerende ervaring als het vertrouwde aanrecht spuit plotseling stopt met werken kan zijn, kunt u vinden het is eenvoudig op te lossen door het schoonmaken. Zelfs als het wel werkt, is het nog steeds verstandig om te weten hoe u uw spuittoestel schoon om het in goede staat te houden.

Er zijn veel plaatsen in een gootsteen sproeier waar de minerale afzettingen en vuil kan opbouwen, dus neem het uit elkaar om volledige toegang te krijgen. Gebruik een sleutel om de basis van de slang van waar hij samenkomt de gootsteen losschroeven. Het moet mogelijk zijn de sproeikop met de hand verwijderen om de beluchter.

Verwijder de omstelling van de spoelbak uitsparing en laat deze in de reiniging oplosmiddel dat je, je gebruikt samen met de beluchter. Voor hardnekkig vuil, gebruik dan een stijve borstel om de onderdelen te schrobben. Deze werkwijze kan ook worden gebruikt op de schroefdraad van de bouten.

Na het spoelen van de componenten in schoon water en drogen met keukenpapier, breng ze terug naar hun oorspronkelijke positie en uw aanrecht spuit is klaar voor gebruik.