hoe je een aarde vijzel beetje had aangepast

Stap 1: Stel Auger op Tribune en verwijderen Spark Plug

Stap 2: Maak off Bit Housing

Stap 3: Draai Zeskantbout

Stap 4: Plaats New Bit

Stap 5: Trek de bougiekabel

Stap 6: Verwijder Auger Bit

Stap 7: Installeer New Bit

Stap 8: Start Auger

Met het gebruik van een aarde slangenboor een huis kan gemakkelijk boren in de bodem voor een verscheidenheid van verschillende toepassingen. Voor het grootste deel, is een earth auger voor bewerken tuin nadat het is geplant om de bodem te houden ingeschakeld en voedselrijk en de taak van het graven van gaten paal. De aarde vijzel beetje is net als een boor, maar met grotere overspanning tussen de bladen. Er zijn twee verschillende types van grondboor dat consumenten kunnen kiezen uit: een hand-held versie of een die is getrokken voor grote hoeveelheden van het werk. Om dit soort bit te veranderen zul je in staat zijn om dezelfde procedure, ongeacht welk type je moet volgen met een boor.

Het eerste deel van deze gids zal zijn om de grondboor bit te veranderen op de handheld type vijzel. Deze vijzel is zwaar dus het zal nodig hebben op een stabiele stand te worden geplaatst voordat ze ermee werken. Stel de boor op een sterke werkvlak met de bit ook ondersteund. Gebruik een sleutel en verwijder de bougie, zodat deze niet per ongeluk start.

Met behulp van enkele perslucht, of een vod, moet u een paar minuten duren schoon te maken uit het puin rond de woonwijk van het bit. Dit zal ervoor zorgen dat er geen vuil in de behuizing wanneer u de bit vervangen. Dit zorgt ervoor dat de aarde grondboor beetje te zitten scheef in de behuizing. De boor zal moeilijker te behandelen als de bit niet goed ligt.

Afhankelijk van het type vijzel gaat, kunnen er verschillende opstellingen. Bepalen of er een uitstekende hex bout, een inzet schroef met allen het hoofd, of een boorkop zoals op een boor. Gebruik het juiste type instrument om de grondboor bit behuizing los te maken.

Zodra de behuizing is los of de boorkop wordt losgemaakt, dan verwijder voorzichtig de grondboor bit. Blaas de behuizing en zorg ervoor dat er geen vuil. Schuif in de nieuwe aarde grondboor beetje totdat deze stopt en zorg ervoor dat zit recht. Draai de klauwplaat of de zeskante bout, op het nieuwe bit.

Op de getrokken type aarde vijzel moet u de bougiekabel voor beveiliging tegen onbedoeld begint los te koppelen. Verhoog de werkende einde van de boor en plaats een stand eronder te houden verhoogd.

Towable grondboor een snelkoppeling systeem met hitchpins te maken aanpassen, of het wijzigen van bits, eenvoudiger. Koppel de aarde grondboor beetje met de hitchpins en kantel deze uit de behuizing.

Plaats de nieuwe aarde vijzel beetje in de behuizing en zorg ervoor dat recht is. Sluit de hitchpin vast te zetten.

Om ervoor te zorgen dat de boor niet wiebelen, op zowel de handheld, of getrokken, vijzel vervangen de bougiekabel en start de vijzel. Laat wordt uitgevoerd en schakel de bit. Kijken om te zien of het wiebelt voordat u hem gebruikt voor het graven van gaten.