hoe je een aardingsdraad aan te sluiten op een circuit breaker

Stap 1 – Voorbereiden van de Breaker Box

Stap 2 – Het aansluiten van de kabels

Stap 3 – Ground Wire

Als je het aantrekken van een nieuwe stroomonderbreker, moet je heel zeker over waar de draden gaan, in het bijzonder de grond draad te zijn. Zonder deze kennis, je bent niet van plan de taak correct uit te voeren en de gevolgen kunnen rampzalig zijn. een aarddraad Aansluiten op een stroomonderbreker is niet een moeilijke baan, maar je moet zorg en aandacht te beheren helemaal veilig te zijn.

Voordat u een draad kan draaien om een ​​nieuwe stroomonderbreker, moet je voldoende ruimte in de zekeringkast te hebben. Zolang je dat doet, kun je de stroom uitschakelt bij de hoofdschakelaar voor het begin van de taak.

Neem het deksel van de zekeringkast. Plaats een sonde van een spanning tester tegen de neutrale bus bar en de andere sonde tegen de bus voor de terminals. Als u een spanning helemaal te registreren, de huidige is nog steeds op en je moet draaien controleren of de stroom is uitgeschakeld bij het huis net.

Aan de zijkant van de breker doos, zult u een kleine ingesprongen cirkel te zien. U moet deze verwijderen om de draden in lopen voor de nieuwe stroomonderbreker. Met een hamer en een geïsoleerde schroevendraaier, knock-out van de cirkel. Als het een single-pole breaker, zal er slechts één gat, terwijl een double-zekering gebruikt twee holes. U kunt nu de draad in de zekeringkast.

Waarbij de draden aan te sluiten afhankelijk van het aantal draden worden aangeslo- ten. In alle gevallen, de aarddraad zal verbinden met een bar, welke balk zal afhangen van de leeftijd van de stroomonderbreker

Met drie draden installaties, zal een draad groen zijn, zal men wit zijn en de laatste zal zwart zijn. De groene draad is de grond draad. U moet de isolatie strip uit het einde van de draden en ze te scheiden, zodat ze hun afzonderlijke locaties in het breaker box kan bereiken.

Als u een twee aderige kabel plus een aardingskabel, moet u de witte draad aan te sluiten op de neutrale bus bar. De zwarte draad, vaak aangeduid als de hete draad, aangesloten op de schakelaar.

Met een drie-aderige kabel plus een aardingskabel, de zwarte en rode draden zowel aansluiten op de stroomonderbreker met de witte draad naar de neutrale bus bar.

In een dubbel-zekering met een circuit van 240 volt, heb je een twee aderige kabel plus een aardingskabel te hebben. De zwarte en witte draden allebei naar de breaker en elk heeft zijn eigen schroef te hebben. Het maakt niet uit welke schroef je gebruiken, maar je moet tape de witte schroef met zwarte tape te tonen het warm.

Binnen de breaker box vindt u een bar aan de doos met een reeks gaten en schroeven te zien. In de meeste breakers dozen, zal er twee van deze met een voor de witte neutrale draden en een voor de groene aarddraden. Schroef de kale einde van de grond draad op deze bar, die bekend staat als de grond bus bar.

Oudere boxen hebben geen aparte bars voor gemalen en neutraal. Als dit het geval is met de doos, kan neutrale en aarddraden hechten aan dezelfde bar.