hoe je een achthoek picknicktafel te bouwen

Stap 1 – Het snijden van de raden van bestuur

Stap 2 – Het snijden van de top van de picknicktafel

Stap 3 – Het maken van de Frame

Stap 4 – Het invullen van de top en de Seat

Het is zomer en u wilt uw familie en vrienden te vermaken in je eigen achtertuin of patio met een achthoek picknicktafel. Waarom niet je eigen op te bouwen?

De eerste plank te snijden zal zijn voor het frame. Op 99 inches, markeren een 2 bij 4 aan beide zijden zetten een “V” vorm met behulp van een hoek van 60 graden. De andere twee 2 door 4s moet op 48 1/2 inch worden gemarkeerd. Één kant moet haaks zijn en er zou een 60 graden hoek aan de andere kant.

Snijd vier 2 door 4s op 49 1/8 inch verlaten van de ene kant plein en zet een hoek van 60 graden aan de andere kant. U vindt er een 45 graden gesneden nodig zodat wanneer je kijkt naar de 2 bij 4 van de top zal het eruit alsof het heeft een punt. Knip je vierkant zijde die zouden meten 3/4 inch aan beide kanten en snijd een hoek van 45 graden aan beide zijden van het bord. Deze bezuinigingen zijn voor het onderstel van de picknicktafel.

De metingen verschillen van de top: knip 2 bij 4 bij 64 inch en maak een markering aan beide zijden in een “V” vorm met behulp van een hoek van 60 graden. Knip een 2 bij 4 bij 31 inch met één zijde dwars en met 60 graden aan de andere kant. Een 45 graden schuine snede nodig zal zijn op het plein kant.

De top is hetzelfde, alleen de afmetingen verschillen; gesneden 2 bij 4 bij 64 inch bij 64 inch maken een teken aan beide kanten die eruit ziet als een “V” met een hoek van 60 graden. Daarna, snijd een 2 bij 4 op 31 inch verlaten van de ene kant plein en het zetten van een hoek van 60 graden aan de andere kant. Op het plein kant van deze bezuinigingen vindt u een 45 graden schuine snede nodig. De benen hoeken aan beide kanten gaan op dezelfde manier te hebben.

Meten van de lange zijde van hoek met de korte zijde van de hoek. De beste manier meten is de hoek aan één kant gezet en trek de metingen beneden en markeer ze en een hoek gaan in dezelfde richting als de eerste. Knip nu acht 2 door 6s van lang naar kort van een hoek van 60 graden op 30 inch.

Om al je bezuinigingen hebben moet je het volgende nodig

Snijd de 2 bij 4 planken in acht sets te vullen in de top en de stoelen na het frame is gebouwd. Er zullen zeven gesneden borden in elke set. Afgesneden een 22 1/2 graden markeren van de “V” -vorm zal de snede lang lang. Maak de volgende bezuinigingen: een 5 inch cut, twee 10 inch bezuinigingen, drie 15 inch bezuinigingen, vier 24 inch bezuinigingen, vijf 25 inch bezuinigingen, zes 33 3/8 inch bezuinigingen, zeven 39 3/8 inch bezuinigingen.

Om het frame te maken zul je de planken matchen dienovereenkomstig monteren. Neem al dergelijke borden en leg ze op de grond met de hoeken omhoog plaatsen van de resterende borden gecentreerd op de eerste set van planken. Ze moeten kijken als A +, terwijl liggend op de grond. Neem de hoek planken en plaats ze waar alle borden te ontmoeten in het midden. Als alle 7 platen zijn in hun respectievelijke plaatsen waar je zal de vorm te zien. Herhaal deze procedure. Als de procedure is herhaald wikkel ze met behulp van de 4 inch platte nagels en de 12 door 1 inch gegalvaniseerde riem, vastbinden de planken aan het frame. Boor de nagels gaten vooruit naar het hout uit splitsing te houden.

Het frame is nu gemaakt en u kunt de planken te gebruiken van Stap 3 te snijden 1 tot en met 5 voor de top en 6 tot en met 7 voor de zetel. Bij het toevoegen van de platen naar de top van de tabel kader start in het midden en uit te werken. Voeg de benen door het meten van 7 inches off van de bovenste frame van het punt van de hoek van 60 graden en markeer alle 8 kanten. Deze stap moet worden herhaald voor de onderste frame meet 17 inch en het markeren van de planken. De tafelpoten hier beginnen aan de bovenkant en de onderkant van het frame. Gebruik slotbouten op de planken te bevestigen. De stoel meting moet 15 1/2 duim van de bodem naar de bovenkant van de zitting en de meting van de tabel van de grond tot de bovenkant van de tafel 30 inches.