hoe je een afgesloten buitendouche bouwen

Stap 1 – Bepaal functionaliteit en design

Stap 2 – Maatregel

Stap 3 – Purchase Materiaal

Stap 4 – Bouw de behuizing

Stap 5 – Voeg Finishing Touches

Je hebt voor de privacy gekozen door te besluiten een behuizing voor uw buitendouche bouwen. Je hebt al de douche zelf gebouwd: geïnstalleerd sanitair, programma’s, en de basis, besloot op de grond drainage, en de controle van uw gemeentelijke bouwvoorschriften. Nu is het tijd voor de laatste stap het toevoegen van een behuizing. Niet alleen zal een omheining bieden privacy, zal het ook design van het exterieur van uw huis en het landschap complimenteren.

Hoe wilt u uw ruimte en hoe het eruit zal zien gebruiken zal de omvang van de behuizing en het soort materiaal dat u zal kopen te bepalen. Uw budget zal ook een factor in deze beslissing. Als je iets simpels wilt, zal de behuizing bestaat uit muren die nauw zijn gebouwd om de douchebak, maar als je wilt een verandering gebied en bank omvatten, zal de behuizing meer te bedekken en vereisen meer materiaal. Uw keuze van het ontwerp: rustiek, modern of traditioneel, zal de aard van het materiaal en decoratieve add-ons die u koopt te bepalen.

Plaats vier palen rond de basis van uw douche, na te denken over de grootte en de functionaliteit die u hebt besloten op. Doe mee aan de inzet met een touwtje, te meten en noteer de lengte tussen de palen, noteert u de gewenste hoogte van de douche muren te zijn, en dan beslissen aan welke kant u de deuropening te zijn.

Je moet vier houten palen, zes 2x4s en vier geprefabriceerde houten panelen. Deze zijn snel, eenvoudig en betaalbaar te installeren en komen in een verscheidenheid van stijlen te complimenteren elk budget of ontwerp thema. De posten moet 1-2 voet langer dan de panelen. Eén van de panelen zal een deur die opent als een omheining poort in de douche gebied. Geef uw metingen om een ​​ijzerhandel werknemer en vraag hem / haar om het hout dienovereenkomstig te snijden.

Graven gaten in de plaats van het spel, plaatst u de berichten in de gaten, met behulp van een niveau om ervoor te zorgen berichten zijn afgestemd, en schrap de berichten van spijkeren de uiteinden van 2x4s uit de basis en aan de bovenkant van een post naar een andere (niet brace tussen de twee palen waar de deuropening zal zijn). U krijgt hulp van een andere persoon aan de palen te houden terwijl je giet in grind en beton nodig hebben;. Bevestig de drie houten panelen aan de palen met schuine haakjes. Beugels moeten worden gespreid op ongeveer om de 25 inch. Bevestig de vierde paneel om een ​​post met hengsels en een poort grendel naar de andere.

Personaliseer de behuizing volgens uw ontwerp stijl en budget. Misschien wilt u balken of spanten toe te voegen op de top voor extra privacy. Decoratieve caps voor de palen zijn een must. . Bloemen, struiken, het beklimmen wijnstokken, tekenen, rolluiken-ongeacht uw achtertuin en persoonlijke stijl zal complimenteren toe te voegen, tot slot, zet weg uw gereedschap en extra materiaal en reinig jezelf af in de nieuwe privacy van uw douchecabine!