hoe je een afzuigkap vent / kanaal te reinigen

Stap 1 – afschroeven afzuigkap

Stap 2 – Het reinigen van de Vent

Stap 3 – Schrobben

Stap 4 – Het schoonmaken van Outside

Stap 5 – Vaststelling van de Vent

Een afzuigkap in de keuken kan snel verstopt raken met het vet en vuil van uw keuken. Het schoonmaken van een afzuigkap is zeer eenvoudig met de juiste gereedschappen en materialen. Schoonmaken van de buis en ontlucht zal de efficiëntie van uw afzuigkap te verbeteren.

Als u alle van de juiste tools en apparatuur dan zul je in staat zijn om schoon uit de afzuigkap in een paar uur. Niet alleen zal dit uw fan efficiënter, maar het is ook maakt uw keuken ziet er veel frisser en aantrekkelijker te maken.

Begin met het losschroeven van de afzuigkap uit de muur, zal dit gemakkelijk weg komen. Verwijder de vier schroeven in de afzuigkap en trek de behuizing van de muur. U zult dan in staat zijn om toegang te krijgen tot de binnenkant van het kanaal. Gebruik een stofzuiger om schoon uit de koker van de afzuigkap, zodat u zich te ontdoen van eventuele verstoppingen in het kanaal te krijgen.

Doe alle van de armaturen op een veilige plaats, zodat ze gemakkelijk te vinden wanneer u het nodig om de ventilator aan de muur weer te zetten. Waardoor ze in een darm of op een handdoek zal hen veilig te houden.

Nu moet je de vent met wat water en zeep te reinigen. Als u een afzuigkap, waar de ventilator uit dan kan komen kunt u de ventilator nemen en dompel de hele zaak in een sopje. Dit is een geweldige manier om het te wassen. Maar dit zal normaal gesproken niet mogelijk zijn, in welk geval moet u voorzichtig met een kleine hoeveelheid water op het oppervlak van de ontluchting schoon te maken.

Eventuele hardnekkige vlekken die moeilijk kunnen worden geschrobd in het gebruik van hetzij zuiver afwasmiddel of crème schoner. Ga verder te concentreren op deze gebieden totdat ze allemaal zijn verwijderd.

Mogelijk moet u herhalen het wassen van de afzuigkap meerdere keren totdat je kunt ontdoen van al het vuil en vuil op het oppervlak. Na verloop van tijd kan dit erg plakkerig geworden die steeds maakt het wegwerken van het nog moeilijker dan normaal. Laat dit niet krijg je naar beneden, gewoon door volhardend en je moet wel goed.

De buitenlucht moeten nu worden gereinigd met behulp van dezelfde techniek. Alleen deze keer de ventilatie normaal kan worden losgeschroefd van de muur en gewassen in een kom met water en zeep. Dit is zeer eenvoudig te doen en het moet komen zeer mooi met slechts een beetje geduld.

Laat beide stukken goed drogen voor de montage ze terug op de muur.

De vent kan nu worden bevestigd op de muur als het vroeger was. Dit is zeer gemakkelijk te doen, gewoon gebruik maken van dezelfde bevestigingen en dezelfde gaten in de muur.