hoe je een bad overflow drain schoon

Stap 1 – Het mengen van uw ingrediënten

Stap 2 – aanbrengen van het mengsel

Stap 3 – Schrobben de Drain Plate

Stap 4 – spoelen Drain Plate

Stap 5 – Afronden

Het maakt niet uit hoe goed je probeert om ervoor te nemen, zal een badkuip worden onderworpen aan een veel misbruik tijdens de levensduur. Tub drains zijn verplicht om een ​​veel vuil water rond te sturen. Bovendien worden ze onderworpen aan een veel vocht, en daardoor kwetsbaar zijn voor de problemen die met deze, zoals schimmels, meeldauw en watervlekken. Badkuip platen kunnen ook de ontwikkeling van calcium of kalkaanslag.

Het schoonmaken van een bad overflow drain is eigenlijk heel eenvoudig en vereist alleen materialen die je waarschijnlijk al rond het huis.

De beste manier om een ​​bad overflow drain schoonmaken gaat om een ​​reinigingsmiddel gemaakt van eenvoudige huishoudelijke ingrediënten. Om dit te reinigingsmiddel te maken, krijg je 1 deel citroensap tot 2 delen zuiveringszout. Meng ze samen goed tot ze een stof die lijkt tandpasta. Je hoeft niet veel te allen om een ​​goede baan schoonmaken van uw badkuip doen. Doe alsof je gaat om je tanden te poetsen met het mengsel en meet de juiste wijze.

Voer een beetje water over uw tandenborstel om het te bevochtigen. Gebruik je tandenborstel aan het mengsel van toepassing zijn op de afvoer plaat. Bedek het hele ding. Als u meer schoonmaak mengsel Doe dit. Zodra u klaar bent en de hele plaat is bedekt, laat het mengsel zitten.

Gebruik je tandenborstel om de afvoer plaat te schrobben. Zorg ervoor dat elk oppervlak raken. Je moet gaan na het niet alleen de buitenkant, maar in de binnenkant en onder iets dat wordt bedekt.

Zodra u de hele drain plaat grondig geschrobd, kunt u af te spoelen en te onderzoeken uw werk. De kans is groot dat u effectief de afvoer kan spoelen met ofwel uw bad kraan of met een douche extensie. Echter, als geen van beide mogelijk is of handig, kunt u ofwel afvegen met een natte spons of giet water op het om het af te spoelen en verwijder uw schoonmaak mengsel.

Onderzoek uw werk. Terwijl uw drain bord is waarschijnlijk relatief schoon nu, als u vlekken met uw schrobben kunt u het mengsel snel opnieuw toe te passen en gaan over de plekken die u hebt gemist hebt gemist.

U kunt uw afvoer bord extra schoon met azijn. Azijn helpt om overtollig bicarbonaat dat achter is gebleven verwijderen en verwijderen schimmel, meeldauw en watervlekken. Het toepassen van azijn zal ook voorkomen dat deze problemen te voorkomen voordat ze beginnen.

De beste manier om azijn toepassen op uw badkuip plaat met een doek of spons. Hier krijg je een beetje azijn op uw doek of spons en toe te passen stevig vast met kleine cirkelvormige bewegingen. Zodra je over de hele ding zijn gegaan, laat de azijn lucht drogen of gebruik een handdoek om het als je moet verwijderen. Niet afspoelen.