hoe je een badkamer met lambrisering panelen bedekken

Stap 1 – Het meten

Stap 2 – Inkoop

Stap 3 – Voorbereiding

Stap 4 – Snijden

Stap 5 – Installatie

Stap 6 – Afronden

Lambrisering panelen zijn een betaalbare manier van het geven van een face-lift naar de muren van een kamer. Als u wilt de muren van uw badkamer met Lambrisering panelen te dekken, zal u gebonden zijn om een ​​indruk te maken en het verhogen van de waarde van uw huis. Bovendien kan het je lukt om ze zelf eenvoudig installeren, zolang je deze fundamentele richtlijnen te volgen.

Begin met het meten van de muren van uw badkamer om te weten hoeveel lambrisering panelen die u nodig hebt om te verwerven. Beslis of u wilt dat de panelen om oplopen tot het plafond of te stoppen bij een bepaalde hoogte. De meerderheid van de lambrisering panelen zijn vervaardigd in een gemeenschappelijke grootte, maar u kunt een aantal variaties tegenkomen. Zorg ervoor dat u een redelijke extra bedrag toe te voegen aan make-up voor fouten. Factor in of u een extra afgietsel zal toevoegen aan de bovenkant of onderkant van het paneel. Sommige panelen zullen hebben deze ingebouwd, maar anderen niet.

Koop de lambrisering panelen u liever uit een hardware of thuis verbetering winkel.

Bewaar de lambrisering panelen in of in de buurt van de badkamer. Laat ze voor een paar dagen om te wennen aan de vochtige omstandigheden zullen ze worden blootgesteld aan eenmaal geïnstalleerd. Verwijder alles wat kan worden in de manier waarop in de badkamer. Als er plinten, zorg ervoor dat u ze te verwijderen van tevoren. Als je gaat naar de lambrisering panelen installeren tot een vooraf bepaalde hoogte, meet en markeer een lijn langs de perimeter om een ​​leidraad te hebben en het verbeteren van uw kansen op het verwerven van een keurig resultaat. Het beste is om een ​​level te gebruiken.

Als de panelen moeten worden gesneden om de hoogte die u nodig hebt past, zorg ervoor om een ​​cirkelzaag te gebruiken om ze af te snijden. Er zullen ook gevallen waarin de panelen zullen moeten als gevolg van items die in de weg staan, zoals lichtschakelaars, badmeubel of andere badkamer voorzieningen die zijn bevestigd aan de muur te snijden. Zorg ervoor dat de markeringen te maken op de rug van de panelen en snijd ze verzorgd en netjes.

Start de installatie van de eerste paneel in een van de hoeken van de badkamer. Plaats het tegen de muur, langs de lijn die u gemarkeerd. De werkwijze verschilt afhankelijk van de muren die u in uw badkamer. Als je gaat om de panelen te installeren op een kale muur, kunt u de panelen met lambrisering nagels te beveiligen. Een compressor schiethamer kan nuttig zijn. Als er tegels aan de muren van de badkamer vast, is het het beste om de lambrisering panelen installeren door de vaststelling van hen met een waterdichte panel lijm. Opruwen oppervlak van de tegels ‘door ze te wassen met schuurpapier eerste. Eventueel een zware hechtmiddel vrijelijk aan de achterzijde van het paneel en op de tegels. Start om het paneel stevig tegen de muur. Beweeg langs de wanden telkens plaatsen van het volgende paneel netjes naast de vorige en waardoor een kleine spleet daartussen. Een kleine opening zal ruimte voor uitbreidingen en contracties mogelijk te maken.

Zodra u alle muren hebben behandeld, gelden waterdicht kalefateren als dekmantel voor de spleten tussen de panelen. Indien nodig, moet u het vormen aan de bovenkant of onderkant van de panelen te installeren.