hoe je een bed te ontmantelen

Notities nemen

Stap 1 – Verwijder de matras en boxspring

Stap 2 – Verwijder Bouten / Schroeven

Stap 3 – Het bijhouden van de Hardware

Uitzoeken hoe je een bed te ontmantelen en het nemen van elkaar het frame bed is niet het echte probleem. Het nemen van het uit elkaar, zodat u gemakkelijk in elkaar kan zetten is het probleem. Extra inspanning tijdens de ontmanteling van het bed kan betekenen bespaart tijd en met minder frustratie later bij het aantrekken het bed weer in elkaar.

Vooral als dit is een ingewikkelde installatie, zoals een stapelbed of een antiek bed frame met een pen en papier bij de hand om aantekeningen te maken en grafieken te tekenen het beste werkt. Rekenen op uw geheugen is riskeren een gammele, mogelijk onveilige bed want wie zal er slapen. Maken van aantekeningen of tekening schema’s van hoe of bouten aan elkaar worden gemonteerd is in feite het creëren van je eigen handleiding voor het aanbrengen van het bed weer in elkaar juist. Het hebben van een marker op de hand is ook een goed idee voor het aanbrengen van herinneringen direct aan de onderzijde van het bedframe zelf, waar het alleen zal worden gezien door iedereen die werkt aan het bed weer in elkaar te zetten.

Verplaats alles met inbegrip van de top matras en bed matras, of andere delen van het bed uit de weg. Als de regeling is ingewikkeld te nemen notities en teken een diagram van de plaats waar de bouten, wasmachine of en aansluitingen zo dat u te onthouden wanneer u wilt het frame bed weer in elkaar te zetten. Gebruik de pen of een marker om een ​​woord of twee woorden herinneringen op die plekken waar armaturen zijn complex te zetten. Als u niet wilt dat het frame te markeren plaats dan een stukje van de band ter plaatse en schrijf daarop plaats.

Het is beter bij het nemen van het frame bed uit elkaar om voldoende ruimte te hebben. Controleren om te zien hoe strak de schroeven of bouten zijn om te zien welk type schroevendraaier die u nodig hebt om te gebruiken. Bij het losdraaien van de bouten met de juiste schroef hoofd op de schroevendraaier. Als de bout of schroef is op een te strak dan zorg om het niet te strippen, omdat dit kan het te los te hergebruiken. Als de bouten of schroeven te strak om gemakkelijk te verwijderen dan zeker over te schakelen naar een elektrische schroevendraaier en gebruik het met zorg na het vinden van het vervangen van bouten kan vaak moeilijk zijn.

Plaats de bouten of schroeven in de container op dezelfde zijde als ze uit zodat die uit de linkerkant van het bedframe nu aan de rechterzijde van de verpakking verwijderd. Een gemakkelijkere manier als je het niet erg vindt om veel van de tape weggesneden is duct tape de schroeven rechtstreeks naar het gebied waar ze van voorzichtig om volledig te bedekken en zet ze werden verwijderd. Beveilig de gedemonteerde bedframe met ofwel touw of tape, zodat het kan worden opgeslagen of verplaatst allemaal samen. Dit vermindert de mogelijkheden onderdelen verdwalen.

Omdat het grondig bij de demontage van het frame bed zal zetten het bed weer in elkaar veel sneller en probleemloos.