hoe je een defecte terugslagklep op een boiler te diagnosticeren

Stap 1 – Controleer op slechte waterstroom

Stap 2 – Kijk of lekkende leidingen

Stap 3 – Zoek High Pressure

Een terugslagklep is een grote component te installeren op een boiler. Ze zijn niet onfeilbaar al, en verschillende dingen kunnen gebeuren. Als u last heeft van een probleem met uw preventer, hier zijn een paar dingen te controleren

Wanneer een terugslagklep is geïnstalleerd, een watermeter en afsluiter zijn gemonteerd aan beide zijden. Als het water meter een nauwkeurige meting krijgt niet het kan de waterstroom te verminderen. Deze daling van de waterstroom zal betekenen langere tijd voordat je warm water. Voordat u de preventer geheel te vervangen, controleer dan de watermeter.

Als je een plas water in de buurt van waar de terugslagklep werd geïnstalleerd merken, moet je kijken naar de klep die het water controleert. Deze klep is noodzakelijk om het water terugstroomt houden. Als de kraan los of defect zal het water geen plek om te gaan, en het zal plas op de vloer eronder.

Als de terugslagklep niet is geïnstalleerd met een expansievat, kan de druk in de boiler te hoog worden. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. De meeste loodgieters zal aanbevelen het installeren van een thermische uitzetting tank in combinatie met de terugslagklep om te voorkomen dat de druk naar beneden.