hoe je een deur in een stud wand deel 1 te creëren

Stap 1 – Onderzoek Your Wall

Stap 2 – Koop een Pre-Hung Deur

Stap 3 – Bereid uw werkgebied

Stap 4 – Knip je Parts

Een stud muur is een niet-dragende muur (wat betekent dat het niet het plafond ondersteunt), die meestal uit een houten frame wordt gebouwd en vervolgens bedekt met gips of gipsplaten (soms metalen frames kunnen worden gebruikt, maar een houten frame blijft de norm). Als u nodig hebt om ergens openen van een nieuwe deur in uw huis, u zeker wilt proberen om die deur in een stud wand te maken, omdat je gespaard hebt de verergering van het hebben van een manier om het plafond te ondersteunen terwijl u werkt en bovendien stud wanden meestal niet veel van sanitair of hulpprogramma’s in hen die je nodig hebt om te leiden. Om te leren hoe je een deur in een stud wand te maken, maar eens kijken naar deze hand hoe, die wordt geleverd in twee delen. Part 1 zal spreken over prepping de muur voor het creëren van de deuropening, terwijl deel 2 kun je zien hoe je de deur zelf te creëren. (Om vooruit naar deel 2 te verplaatsen, klik hier.)

Hoewel stud wanden zijn meestal het makkelijkst muren om een ​​deur in te maken, moet je nog steeds de muur te controleren om ervoor te zorgen dat er geen onaangename verrassingen. Controleer bedrading of leidingen die beïnvloed door de deuropening. Als je geen ervaring met een andere vlucht buizen of elektrische draden hebben, dan kunt u een pro uitnodigen om u te helpen met deze taak. Anders wordt uw beste weddenschap om een ​​gebied in de muur waar dat geen probleem zal zijn te vinden! U kunt ook naar gebieden gaan waar er al een venster op zijn plaats, want het maakt het veel gemakkelijker om een ​​doorgang te maken wanneer een frame is al op zijn plaats.

U kunt het beste voor dit type van doe-het-zelf-project is om te gaan voor een pre-hung deursysteem, wat betekent dat de deur al deel uit van een frame en deurstijl zal zijn. Op die manier zult u precies de afmetingen van de deuropening die je nodig hebt om te creëren, in plaats van om extra ruimte voor een steenlaag schatten weten.

Om te beginnen het maken van uw deur, het is niet zo eenvoudig als gewoon hakken uit een stuk van de muur. In feite is het aanbevolen dat u alle van de bekleding te verwijderen. Dit gaat om een ​​rommelige baan, dus bereid je kamer klaar te krijgen. Lay-out van een zeil in de voorkant van de muur om uw vloer van gipsplaten te beschermen, en hebben een vuilniszak klaar om te gooien de oude afgekeerd.

Een andere voorbereidende stap is om een ​​aantal van de nieuwe onderdelen klaar om te gaan voordat je iets anders doen. Gebruik je zaag om uw stukken hout op maat gesneden om de nieuwe koning noppen voor uw deur wijze en maak aanvulling trimmer studs ook. Snijd ze aan de door de fabrikant van uw deursysteem metingen.

Controleer Part 2 voor de rest van dit hoe te begeleiden.