hoe je een douche omringen schoon

Stap 1 – Ventileer uw badkamer

Stap 2 – Draag Protective Gear

Stap 3 – Breng de Cleaner

Stap 4 – Schrob de muur Surround

Stap 5 – Kill the Smell

Een douche surround is noodzakelijk om uw badkamer muren te beschermen tegen water en vocht. Ze kunnen worden gemaakt van keramische tegels, PVC, graniet, marmer, glas, metaal tegels of porselein. Het schoonmaken van een douche surround regelmatig nodig is om vuil te verwijderen en vlekken te voorkomen. U kunt vlekken en andere soorten vuil te verwijderen in uw douche omringen met een mild schuurmiddel. Volg deze stappen om uw douche surround reinigen.

Voordat het schoonmaken van uw douche omringen, open de ramen en deuren van uw badkamer te laten voor ventilatie. Als uw badkamer heeft een ventilator, zet hem aan.

Draag rubberen handschoenen en een beschermend masker om uw huid en de longen van complicaties als gevolg van blootstelling aan schuurmiddelen te beschermen.

Een mild schurend reinigingsmiddel, zoals Zud’s, kunnen worden gekocht bij een bouwmarkt te vinden. Milde schuurmiddelen komen in poeder- en vloeibare vorm. Als u gebruik maakt van een poedervormig schoner, nat washandje en giet het poeder op het doek. Veeg de muren van de douche omringen.

Als u gebruik maakt van vloeibaar reinigingsmiddel, spuit een even bedrag op de douchewanden, met inbegrip van het onderste deel van de surround. Laat de mild schuurmiddel om zijn werk voor vijftien minuten doen voordat u verder gaat met de volgende stap.

Gebruik een scrub bush naar de surround schuren, met inbegrip van de douchevloer. Besteed speciale aandacht aan gebieden waar de vlekken zichtbaar is. Spoel met warm water. Om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen, herhaalt u stap 2 en 3.

Bereid een verse washandje met azijn. Veeg de douche met de azijn gedrenkte doek om de bijtende geur van de stofzuiger te verwijderen en laat uw douche omringen brandschoon.