hoe je een draagbare waterkoeler reinigen

Leeg het Water Cooler

Wipe it Out

Afwasmiddel Cleaning

Het verwijderen van de geur

Een draagbare waterkoeler wordt gebruikt tijdens sportevenementen of kamperen, zodat je schoon water te drinken kan hebben. Wij berekenen vaak dat het is gewoon water, zodat het schoonmaken van een draagbare waterkoeler is niet altijd een prioriteit. Water, zelfs gefilterd water, kan slecht draaien in de tijd. Schimmel en meeldauw kan groeien en het kan muf geworden. De koeler worden gereinigd na elk gebruik. Het artikel hieronder laat zien wat er in het schoonmaken van een draagbare waterkoeler.

Als de draagbare waterkoeler vaak gebruikt wordt, dan zul je waarschijnlijk leeg het na elk gebruik. Als u echter maar zelden gebruik het dan kunt u vergeet om dit te doen. Het is belangrijk om de draagbare waterkoeler leeg na elk gebruik. Als je dit niet doet, dan kan je jezelf met meeldauw of schimmel groeit in de container. Als dit je overkomt, niet gooien de koeler weg omdat het nog kan worden gered.

Een draagbare waterkoeler is gemaakt van plastic en het schoonmaken is het vrij eenvoudig. Nadat je hebt gekregen ontdoen van al het water, veeg uit de binnenkant met een doek om ervoor te zorgen dat het volledig droog is. Dit zal ook elk soort gespuis die mogelijk zijn gemaakt door stilstaand water te verwijderen. Bij het reinigen van de draagbare waterkoeler u altijd wilt beginnen met het feit dat het droog.

Als er geen sporen van schimmel of schimmel in de koeler, kunt u het gemakkelijk schoon te maken met olievrije afwasmiddel. Plaats enkele druppels van deze in de koeler, vul het met een beetje warm water en veeg het dan naar beneden met een spons. Als de opening te klein is voor uw hand, vervangt de kap en de container te schudden. Open de kraan en laat het water. Vul het met warm water nadat het is leeg en blijven aftappen en het vullen van de koelere totdat er geen tekenen zijn van zeep. Veeg het droog met een handdoek of laat het droge lucht.

Wanneer water wordt achtergelaten in een container voor een lange tijd, kunnen kleine organismen beginnen te groeien die meeldauw, schimmel en een duidelijke geur te vormen veroorzaken. Nadat het water uit de koeler is verwijderd, plaatst enkele druppels olie-vrij afwasmiddel erin en vul het daarna met warm water. Plaats de bovenkant van de koeler en vervolgens klotsen van het water rond in de container. Laat het zeepwater om te verblijven in de koeler voor 30 minuten en daarna uitlekken het door de kraan. Voeg schoon water en spons binnen en laat het uit de kraan. Ga hiermee door totdat er geen schuim blijven en veeg de binnenkant droog. Als de geur blijft, vul het met koud water en een kopje witte azijn. Plaats de dop en het klotsen van het water rond en laat het zitten voor een uur voor het aftappen van het door de kraan. Spoel het uit met warm water en een spons.