hoe je een faux lederen afwerking op de binnenmuren te maken

Stap 1 – Maak Voorbereidingen

Stap 2 – Breng behangplaksel aan uw Paper Squares

Stap 3 – Druk op uw papieren Squares op de Muur

Stap 4 – Trim the Edges

Stap 5 – Breng een Sealer

Een faux lederen afwerking van het interieur thuis muren lijkt een van de nieuwe lederen looks zijn. Gewoonlijk zal u een gipsplaten technicus honderden dollars te besteden aan deze look te creëren. Maar waarom het geld uit te geven wanneer u een professioneel ogende kunstleer verschijning op de binnenmuren van uw huis kunnen bereiken? U kunt deze lederlook in bijna elke kleur te creëren. Volg de onderstaande instructies,. Wat je nodig hebt

Gebruik papieren zakken van de supermarkt en scheur ze in stukken die ongeveer 5 “x 5” Maak je geen zorgen over het maken ze perfect vierkant of volkomen recht op de randen. Ongelijke randen ziet er natuurlijker als je klaar bent met het maken van uw kunstleer muur. Het maakt niet uit welke vorm deze stukken zijn als je ze scheuren. In feite zal vreemde en gevarieerde vormen beter dan zelfs pleinen kijken. Maar je moet je muren zo soepel mogelijk voordat u begint met het plakken van uw papieren stukken op hen. Verwijder eventuele bladderende verf, spijkers, afbeelding hangers of iets dat voor de hand liggende uitstulpingen of klontjes zal maken wanneer bedekt met papier.

Meng een partij van behang plakken. Elke vorm, zal elk merk werken. Zorg ervoor dat de pasta is dik genoeg dat het niet zal lopen wanneer toegepast op uw papieren stukken en op de muur gedrukt. Zet deze pasta gemengd in een grote houder, zoals een emmer of bak. Met een grote kwast, gelden sommige van deze pasta aan de achterkant van een van uw papier pleinen u hebt gemaakt van papieren zakken.

Gebruik een van de papier pleinen met de pasta op het en druk het op de muur, te beginnen op een plaats in het midden van de muur. Toepassen meer verf op het papier te garanderen dat het vasthouden aan de muur. genoeg toevoegen van deze-pasta bedekte papier pleinen naar een gebied twee voeten vierkante dekken. Zorg ervoor dat het papier stukken overlappen elkaar, zodat er geen kale delen van de muur verschijnen tussen het papier stukken .. Druk op al het papier tegen de muur om eventuele luchtbellen van onder het papier stukken te verwijderen. Vergeet niet een liniaal niet gebruiken voor deze. Het zal de pasta zacht papier niet scheurt en maakt brokken op de muur. Werk je een weg naar buiten en bestrijkt de gehele muur met deze papieren stukken, plakken en het verwijderen van de luchtbellen als je met het eerste deel deed.

Wanneer u de hele muur zijn bedekt met uw geplakte papieren en het einde van de muur je papier klotste over de rand van de muur hebben geplakt hebben bereikt. Gebruik een mes en een liniaal om af te knippen het papier randen die zijn lappen voorbij. Wanneer u klaar bent, laat de stukken droog.

Kies een sealer van uw keuze om een ​​droog of satijnen afwerking te produceren, dan gelden de sealer op de droge kunstleer muur, met een grote kwast. De bruine kleur van het papier zakken zal een lederen-achtige look te creëren als u klaar bent.