hoe je een gas-log insert om te zetten in een elektrische open haard

Stap 1 – Het kiezen van Uw elektrische haard invoegen

Stap 2 – Het verwijderen van het gas open haard

Stap 3 – Bedrading van de Fire Up

Stap 4 – Vaststelling van het Vuur

Stap 5 – het Vuur aansluiten

Stap 6 – Het testen van de Fire

Gas open insert s zijn erg populair, maar er zijn nog een aantal mensen die geĆÆnteresseerd zijn te weten hoe ze die kunnen omzetten in elektrische haarden zijn. Elektrische haarden zijn veel handiger en ook niet zelf veroorzaken geen vervuiling, maar het opwekken van elektriciteit veroorzaakt veel vervuiling.

Elektrische haarden zijn een eenvoudige oplossing die kan worden in- en uitgeschakeld op de tik van een schakelaar. Ze kunnen ook worden bediend met de afstandsbediening indien nodig. Bij het werken met gas moet u altijd contact op met een professional, omdat gas is zeer gevaarlijk.

Elektrische haard inserts zijn een speciaal type elektrische haard die gebruikt kunnen worden in bestaande schouwen. Deze worden geleverd als ze zijn, zonder enige grills of omringt. Ze kunnen worden gemonteerd in vrijwel elke gashaard.

De originele gashaard zal moeten worden verwijderd, moet u een specialist om dit te doen in de meeste staten te huren. Het werken met aardgas kan zeer gevaarlijk zijn en het vuur moet goed worden ontmanteld. Het gas zal moeten worden uitgeschakeld voordat alle werkzaamheden, als het eenmaal is uitgeschakeld, zult u in staat om het gas los te koppelen en verwijder de open haard zijn.

De open haard moet ook zeer zorgvuldig worden verwijderd, zodat u kunt voorkomen dat schade aan de rand die je waarschijnlijk opnieuw wilt gebruiken.

Een elektrische brand vereist een eigen speciale voeding voor de veiligheid. Dit is omdat het vuur vrij veel stroom verbruikt. Als je niet zeker voelt de bedrading van het vuur op jezelf dan moet je een professionele elektricien te raadplegen. Zij zullen in staat zijn om uw vuur te bouwen en te installeren, zodat het voldoet aan van meer dan bouwvoorschriften.

Het vuur moet tot op de bodem van de haard te worden vastgesteld dat het veilig en niet zullen veranderen. Gebruik de bouten die werden opgenomen met het vuur en ervoor te zorgen dat de gaten zijn zo nauwkeurig mogelijk om potentiƫle schade te minimaliseren.

Zodra de brand is op zijn plaats is het dan tijd om het aan te sluiten op de stroomvoorziening in uw huis. Deze worden normaal gesproken direct bedraad in de voeding en komen niet met een stekker. Dit betekent dat de bedrading van hen is vaak ingewikkelder dan alleen maar iets in te sluiten, als je niet zeker bent dan praten met een professional.

Het vuur moet nu worden getest door het draaien van de stroom weer aan en controleren of alles werkt naar behoren en zoals het hoort. Het weer zorgvuldig testen van de brand te zorgen dat alles goed werkt. Controleer of de elektrische haard opwarmt goed anders zou er een probleem dat moet worden aangepakt zo snel mogelijk te zijn.