hoe je een gewone fontein te zetten in een zonne-fontein

Stap 1 – Voorbereiden van de Fontein van het Water

Stap 2 – Het plaatsen van de Solar Water Fountain Pump

Stap 3 – Het aansluiten van Everything

Stap 4 – Afwerking

Een zonne-water fontein voegt veel beroep op elk huis ongeacht of het bevindt zich in het huis of buiten het huis. Het voordeel van het hebben van een zonne-fontein is dat het zelfvoorzienend. Er is geen elektriciteit die door de zonne-fontein, behalve wat wordt gegenereerd door de zon en de zonnepanelen die de zonne-energie te verzamelen. Veel huiseigenaren gekozen voor een traditionele fontein die wordt geëxploiteerd door de stekker in een stopcontact. Dit type water fontein is prima, maar het is een verspilling van geld voor zover elektrische gebruik betreft. Met een beetje tijd op uw handen en kleine onderdelen die u kunt uw elektrische fontein te veranderen in een zonne-fontein. Het volgende artikel zal u laten zien hoe u uw huidige fontein te veranderen in een zonne-fontein.

Met een beetje geluk zul je in staat zijn om alle van de buizen die op dit moment zijn bevestigd aan de huidige waterpomp te gebruiken. Als je iets nieuws wilt dan voel je vrij om nieuwe rubberen buizen gebruiken voor de zonne-fontein pomp. Schakel de stroom naar de huidige fontein en verwijder vervolgens de fontein pomp uit de bodem van de fontein. Leeg al het water uit de huidige fontein. Maak alle van de buizen van de huidige waterpomp en sla ze op in het geval je kunt ze gebruiken voor de nieuwe zonne-fontein pomp.

Tenzij je een sterke achtergrond in eenvoudige elektronica is het een goed idee om de oude pomp en prutsen met het niet te openen. Het veranderen van een elektrische pomp in een zonne-fontein pomp is een taak van de meeste mensen hebben niet de tijd om te gaan met te hebben. Plaats de nieuwe zonne-fontein pomp in de fontein. Centreren zoveel als je kan en meet vervolgens de rubberen slang en test past de oude buizen. U moet het zonnepaneel weg van de rest van de fontein en meestal op de grond te plaatsen. Plaats het in een gebied dat veel zon krijgt.

Meet de afstand van het zonnepaneel aan de fontein. Zorg voor wat speling en dit is de afstand die u nodig zou hebben van de lijn van het zonnepaneel naar de fontein. Als de zonne-energie water fontein is submersible dan zou je ook nodig hebt om de buizen te meten en snijd ze als dat nodig is. Een submersible waterpomp is altijd de beste keuze voor een zonne-energie fontein. Gebruik de boor en maak zo veel gaten in de zijkant van de fontein groot genoeg is om de buizen en draden draad door (indien submersible). Schuif de buizen en draad door de gaten en sluit ze aan de zonne-fontein pomp.

Nu met alles wat te maken kunt u de gaten met siliconen af ​​te dichten en vul de fontein met water.