hoe je een gootsteen met schimmel geur schoon

Stap 1 – Maak de gootsteen

Stap 2 – Met behulp van een watje

Stap 3 – onschadelijk maken van de Oils

Stap 4 – Verwarming met haardroger

Stap 5 – herhalen

Clean sink drains zijn het geheim van een frisse ruikende keuken. Helaas, meeldauw houdt vaak gebieden met vocht en weinig licht voor de kweek en waar het voedsel deeltjes zorgen voor een uitstekende voeding. Dit zijn de exacte kenmerken van de meeste keuken riool. Zelfs als alle zichtbare schimmel is verwijderd, de geur alleen zal niet verdwijnen. Gevallen als deze zijn frustrerend, maar niet helemaal hopeloos. Door het bezweren van antiseptische olie in de afvoer, zullen alle resterende meeldauw sporen worden gedood en de geur zal binnenkort vertrekken.

Zorg ervoor dat de afvoer is volledig ontdaan van schimmel en meeldauw en gewoon de geur blijft. In grote hoeveelheden schimmel nog steeds rond de gootsteen of in de afvoer, zal het probleem snel terug te keren. Pas als de gootsteen volledig is gedecontamineerd uit de schimmel kan de geur worden verwijderd.

Voor het werken met enige geconcentreerde oliën is het belangrijk om niet alleen rubberen handschoenen te dragen, maar ook het dragen van een gezichtsmasker. De concentratie van de olie sterk kan schadelijk zijn voor de huid en de delicate weefsels van de longen. Verzadigen een katoenen bal met ofwel kaneel of tea tree olie. Druk op de katoenen bal in de plooi rond de gootsteen waar het metaal aan de buitenste wastafel. Voer het staafje rond de omtrek. Draai het staafje over, en herhaal. Doen eenmaal daags gedurende vijf dagen elke schimmel die kunnen worden geplakt in de vouw te verwijderen.

Geniet van een papieren handdoek in kaneel of tea tree olie en vervolgens wad de handdoek op en plaats het in de afvoer. Zet een warmte-safe kom (Pyrex, metaal, etc) strak over de papieren handdoek. Kunststofbakjes zal niet werken, omdat het doel is te verwarmen en verdampen van de olie. Plastic opwarmt en vervolgens verdrijft de hitte. Zonder handhaven van een hoog vuur niveau zal de olie niet verdampen.

Met behulp van een föhn op de hoge instelling, warmen de kom om de olie af te voeren via de afvoer. Houd de droger ongeveer 2-3 inches boven de bodem van de kom. Verhit gedurende vijf minuten. De geur van de olie zal sterker worden als het opwarmt en wordt gedwongen in de afvoer. Het is belangrijk dat de geur van de olie is er een die wordt gewaardeerd door degenen die in het huis om deze reden. Kaneel en tea tree zijn sterk antiseptische oliën en wanneer verdampt zal bereiken gebieden van de drain, die anders vochtig en donker voor meeldauw sporen blijven.

Herhaal dit proces voor vijf dagen. Elke dag de geur moeten meer en meer minimale krijgen. Na vijf dagen is het vrij veilige gok dat de schimmel die kunnen worden gedood is geweest en alle sporen worden verwijderd. Als de geur aanhoudt, beroep doen op professionele schoonmakers, omdat de kwestie ernstiger zou kunnen zijn.