hoe je een grind tuin te creëren

Een onverharde tuin kan een creatieve en gemakkelijke manier aan het landschap een grote of kleine gebied, vergt weinig onderhoud en is goedkoop. Het is gemakkelijk om een ​​onverharde tuin mooi mengen met planten en kan worden gemaakt in een formele of informele ontwerp, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Het is ook een leuk alternatief voor onregelmatige ruimte die moeilijk te maaien of anderszins te handhaven zou zijn. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen te volgen voor het installeren van uw grind tuin.

Stap 1 – Meet & Plan the Garden

Meet de ruimte die je van plan bent om uw tuin te bouwen. Gebruik je meetlint om de omtrek van uw tuin te meten. Plot van de tuin op een stuk van grafische papier, via een vierkant voor elke voet van de ruimte. Teken de omtrek van de tuin en noteer eventuele objecten die zijn achtergebleven. Ook na te denken over andere elementen die u zou willen toevoegen aan de tuin. Planten, fonteinen, banken of andere decoratieve objecten moeten op het plan met betrekking tot waar ze zullen worden geplaatst worden gemarkeerd. Gebruik tuinieren tijdschriften voor inspiratie.

Stap 2 – Selecteer de Gravel

Ga naar uw lokale huis verbetering of tuinieren te slaan en bekijk de vele verschillende soorten grind beschikbaar. Er zijn meestal vele opties om uit te kiezen in verschillende vormen, maten en kleuren. Afhankelijk van waar u zich bevindt en wat grind economisch kunnen worden getransporteerd, zul je verschillende keuzes om uit te kiezen. Selecteer een of meer die past bij de inrichting van uw huis en tuin. Het ziet er vaak leuk om contrasterende kleuren van grind voor de verschillende gebieden met verschillende vormen en texturen te selecteren. Het bepalen van de andere elementen die u plaatst in uw tuin voordat u het grind te selecteren is een goed idee om een ​​onverharde die echt een aanvulling op uw interieur te vinden. Vergeet niet te vragen om het grind nat te zien, zo veel grind zien er anders uit in de zon of schaduw, of nat of droog. Deze lichte verandering van kleur kan een beslissende factor in uw selectie zijn.

Stap 3 – Schakel de tuin

Naar aanleiding van uw kaart, schakelt het gebied om de gewenste diepte, in het algemeen ongeveer 2 inch diep. Dit is afhankelijk van uw grond in uw tuin en de aard van de rotsen die u hebt geselecteerd voor uw tuin.

Stap 4 – Bedek de omgeving

Niveau de grond en plaats een mulch vel of zware zwarte plastic over het gebied, overlapping van de strips met ongeveer 2 inch. Als u bomen, struiken of planten in de tuin die zijn overgebleven hebben, leg de mulchen vel rond de planten in de buurt van hun basis.

Stap 5- Leg de Gravel

Spreid het grind gelijkmatig over de plaat van kunststof en hark dit niveau.

Stap 6 – Installeer Planten

Maak spleten in het polyethyleen en verspreid het grind weg van de spleet. Verrijken van de bodem eronder met organische stof en vul het gat in de plant. Verdeel het grind gelijkmatig over de kunststof.

Nu kunt u achterover leunen en genieten van uw vrijwel onderhoudsvrij grind tuin.