hoe je een houten drempel gesneden om veilig te passen

Stap 1 – Het verwijderen van de oude Threshold

Stap 2 – Meet de afmetingen

Stap 3 – Het snijden van de Drempel

Stap 4 – Montage van de Drempel

Een houten drempel is een belangrijk onderdeel van het kozijn. Als het niet goed is gesneden om de deur veilig te passen, dan kan het leiden tot gemakkelijker verslechtering. Wanneer het hout drempel verslechtert en rot, zal het leiden tot problemen in de woning van koelen en verwarmen. Om te waarborgen dat de drempel lang genoeg duurt, dan moet worden geïnstalleerd en toegepast sealers goed. Niet alle deuren en vloeren kunnen worden uitgerust met houten drempel. De belangrijkste factor bij het kiezen van een drempelwaarde om te bepalen welk type deur wordt gebruikt. Als het een houten deur, dan is een drempelwaarde van hout geschikt. Maar als de deur wordt gemaakt van metaal, dan misschien een metalen drempel gepast. Voor het installeren van een drempel, zorg ervoor dat het goed om de exacte afmetingen die nodig zijn voor het naar veilig te passen wordt gesneden.

Bij het installeren van een nieuwe drempel, zorg ervoor dat de oude drempel moet eerst worden verwijderd om correcte metingen die nodig zijn voor de nieuwe vast te stellen. Bij het werken met een nieuwe deur, is het belangrijk om de deurstijlen installeren voordat Lengtemeetapparaten de drempel. Om de drempel te verwijderen, plaatst u een koevoet aan de basis van de drempel en gewoon laten de bar op te heffen de houten plank. Indien nodig, knip de drempel met een cirkelzaag, maar wees voorzichtig de vloer of het materiaal eronder niet te beschadigen.

Om de lengte van de drempel, gebruik een meetlint de afstand van de ene kant van de deur naar de andere. Meet de afstand tussen de onderkant van de deur naar de vloer aan de breedte van de drempel krijgen. Na het ophalen van de afmetingen, de overdracht van de metingen om de drempel.

Plaats de nieuwe drempel op de werkbank en markeer de lengte en de juiste breedte. Gebruik een vierkant als merkteken zodat de snede haaks zal produceren. Als de markering is een beetje buiten de hoek, zal de drempel niet goed passen op de deur. Daarom is er altijd voor zorgen om een ​​vierkant te gebruiken bij het markeren. Snijd de drempel op de gemarkeerde lijnen voorzichtig met een cirkelzaag of handzaag. Als de drempel moet in de lengte worden gesneden, doen met een cirkelzaag (het is veel gemakkelijker).

Schuif de drempel op zijn plaats aan de voet van de deur om te controleren of deze goed past. Zorg ervoor dat het glijdt in strak en niet te los. Zorg ervoor dat deze is ingesteld op acht of een kwart van een inch onder de deur. Als het te hoog is, verwijderen en het oppervlak vlak te trimmen tot de juiste hoogte wordt bereikt. Wanneer de raad van bestuur past correct, het vliegtuig van de ruwe randen met een schuurmachine voor het monteren met de afwerking nagels.