hoe je een houten gehandicapte oprit bouwen

Elk openbaar gebouw moet een werk- en gehandicapten toegankelijk oprit hebben. U kunt ook op een helling te installeren aan de voorzijde van uw huis zo goed om de toegankelijkheid te verhogen en het vergroten van de verkoopwaarde tegelijk. Gelukkig is het opzetten van een houten gehandicapten helling bij de ingang van een gebouw is een eenvoudig project dat u thuis kunt doen en zonder enige professionele hulp. Voordat u begint, is het echter belangrijk om te erkennen dat je kan nodig zijn om een ​​bouwvergunning of een speciale toestemming te beveiligen met het oog op een oprit naast eventuele bestaande gebouw te construeren. Na dat gedaan, dan kunt u het bouwproces zelf beginnen.

Stap 1: Verzamel uw Materials

U hebt de volgende materialen nodig om een ​​houten gehandicapte oprit bouwen

Om de grootte van uw oprit te bepalen, meet de hoogte van het eindpunt van de ramp met het meetlint. Om de helling van de oprit ondiep genoeg om een ​​rolstoel, een plan tegemoet te komen op het maken van de ramp ongeveer 1 voet lang voor elke duim van de hoogte te maken. U kunt deze verhouding licht dalen als je niet voldoende ruimte om een ​​lange oprit te maken te hebben, maar het kan het moeilijker maken voor mensen om de houten oprit zelf gebruiken.

Je eerste stuk triplex moet zolang het platform zelf zal zijn van de grond, en hoog is als het eindpunt van de helling is. Het tweede stuk moet zo breed zijn als de helling zal zelf (4 voet of zo een goede meting) en zolang de afstand vanaf het eindpunt van de oprit naar het punt waar de helling de grond raakt verscheidene voeten uit.

Stap 2: Cut Your Multiplex

Gebruik meetlint om de multiplex te markeren in de helft van hoek tot hoek. U moet eindigen met twee congruente rechthoekige driehoek stukken. Dan, met behulp van uw zaag, snijd de multiplex langs deze markering. Deze stukken worden de buitengrens van helling vormen.

Stap 3: Set Up Your Boundary

Gebruik 4 x 8 platen gesneden zo breed als de helling zich aan de buitengrenzen van de helling stollen. Spijker ze aan de twee driehoeken van de oprit naar de bases parallel. Je moet de ruimte 4 x 8s ongeveer 6 inch tot 1 voet van elkaar over de gehele lengte van de helling.

Stap 4: Maak de top van de helling

Nail 2 x 4s afstand van elkaar elke 6 inches of zo naar de schuine zijde van de grens driehoeken. Deze zullen dienen als de basis voor de diagonale deel van de ramp zelf. Na dat gedaan, schroef het tweede stuk triplex op zijn plaats op de top van de 2 x 4s om uw oprit te voltooien.