hoe je een houten was droogrek bouwen

Stap 1: Het maken van de Cuts

Stap 2: Montage van de Frame

Stap 3: Maak het Onderstel

Stap 4: Bevestig de Sash Lock

Stap 5: Filler, Primer en Paint

Stap 6: Bevestig de beugel met scharnieren

Het bouwen van een wasserette droogrek is een eenvoudige opgave voor een doe-het-liefhebber. Het zal u wat geld besparen en het kan een leuk project. Volg deze stappen om een ​​houten droogrek in uw badkamer, dat is intrekbaar te maken. Je zal eindigen met een product dat zowel ziet er goed uit en is zeer praktisch voor uw wasgoed behoeften. Het ontwerp moet worden opgehangen aan een muur in een teruggetrokken stand en alleen gebruikt wanneer nodig.

Om te beginnen met de bouw van uw wasgoed droogrek, het meten van de ½ X 2 inch boards en snijd ze naar de 2 x 2 voorgesneden berk passen met behulp van de zaag. bespotten dan een vierkante frame en snijd je plugstangen om precies te passen in het rack frame. Gebruik de boor en een 3/8 inch boor om gaten in de zijkanten te maken voor de voorgesneden plugstangen. Uw mock-up eruit moet zien een vierkant frame met de plugstangen gelijke afstand horizontaal geplaatst.

Plaats de plugstangen in elk van de gaten in de zij frames. Gebruik een hamer of hamer om ze te duwen op zijn plaats. Voeg het bovenste en onderste gedeelte van het houten frame. Gebruik een hamer en nagels afwerking ze samen nagel op de hoeken. U moet nu een geassembleerde kader dat precies eruit ziet als je de mock opgebouwd uit het wasgoed droogrek.

Je zal nu bevestig het frame aan de populier raad met de pin scharnieren. Plaats het frame dat u hebt gemaakt in de vorige stap op het bord en leg het te centreren. Met behulp van een schroevendraaier en schroeven bevestig het scharnier aan het frame. Bevestig nu het andere deel van het scharnier aan de raad. Deze scharnieren worden onderaan geplaatst op gelijke afstand van elkaar en de hoek van het frame. Draai de schroeven zo strak mogelijk voordat u verder gaat met de volgende stap.

De schutsluis standpunt zal worden op de top midden van het bord. Dit zal op zijn plaats worden vergrendeld met schroeven ook. Vóór het plaatsen van de schutsluis, gebruik maken van de boor en een kleinere boor pilot gaten gesneden voor het plaatsen van de schroeven zal gaan in. Zodra u de gaten hebt geboord, plaatst u de schutsluis in positie en draai de schroef nagels zo veel mogelijk met behulp van je schroevendraaier. Het boren piloot gaten zal ook het hout te beschermen tegen mogelijke kraken wanneer u de schroef nagels dwingen.

Gebruik houtpasta aan de zijkanten van de houten onderdelen die ruw aanvoelen. Dit maakt het oppervlak gelijkmatig en beter uit. Je moet overschilderbaar filler te gebruiken, zoals u verf volgende zal van toepassing zijn. U kunt ook het vulmiddel te gebruiken om eventuele fouten te dekken, zoals een verkeerde gat. Prime de wasserij droogrek grondig en gebruik vervolgens de verf en kleur van uw keuze bij alles, maar de scharnieren en schutsluis te dekken.

U kunt één of twee scharnierende haakjes voor de zijkanten van het frame. U kunt ook ketens in plaats van scharnierbeugels gebruiken. Voordat u de montageplaat, zorg ervoor dat de verf helemaal droog. Bevestig de beugel aan de zijkant van het bord, in een gecentreerde positie. Bevestig daarna de andere zijde van de beugel met scharnieren aan het frame.