hoe je een houten werktafel bench te bouwen

Stap 1: Construct het Frame

Stap 2: Installeer de Pine Planking

Stap 3: Maak de Bank

Een comfortabele houten werktafel bank is een must voor elke huiseigenaar die een goede hoeveelheid tijd in hun atelier of kantoor doorbrengt. Dit zijn relatief eenvoudige projecten die in korte tijd kan worden voltooid. Het beste van alles, kunt u uw ontwerp aan te passen door middel van een combinatie van verschillende materialen en afwerkingen om uw bank echt uniek te maken.

U zult de volgende gereedschappen en materialen nodig om een ​​werktafel bank op te bouwen

Om te beginnen moet u het frame voor de bank te construeren uit de 2x4s. Begin met het snijden twee stukken van 2×4 op de gewenste lengte van de bank. Volgende cut twee stukken van 2×4 op de gewenste breedte van de bank. Met behulp van de accuboormachine en 3 inch grove draad schroeven monteer de 2x4s in een rechthoek. Zorg ervoor dat u de framing plein om ervoor te zorgen de doos is perfect vierkant. Daarna, snijd een derde 2×4 de breedte van de bank en zet deze in het middelpunt van de rechthoek als extra ondersteuning. Tot slot, om te helpen het proces te versnellen je kunt door geprefabriceerde houten poten bij uw lokale bouwmarkt te vinden. Knip hen naar de gewenste hoogte en met de 3 inch schroeven te bevestigen aan de binnenkant van het frame.

Om de bank kun je 1×3 afgewerkt pine over het frame waardoor de werktafel bank een outdoor picknick bank achtig gevoel te installeren af ​​te maken. Om te beginnen, snijd het eerste stuk van den op de gewenste lengte, omdat je wilt misschien een lichte overhang te nemen in uw ontwerp. Zodra u uw lengte hebt vastgesteld, maken de vereiste bezuinigingen met een mijter zag om een ​​vierkant edge te waarborgen. Vervolgens installeert u de planken met behulp van een schroef als afstandhouder tussen elke plank. Bij de bevestiging van de pijnbomen aan het frame, zorg ervoor dat je de verzinkboor gebruiken om de schroefkoppen set in de dennen. Het is ook een goed idee om al uw bevestigingsmiddelen langs dezelfde verticale lijn voor een uniforme uitstraling te houden.

Of u nu kiest om vlekken of verf je werk tafel bank zijn er bepaalde stappen voor prep die gemeenschappelijk zijn voor beide uitvoeringen. Ten eerste, moet je in de schroefkoppen met ofwel hout stopverf of hout kappen in te vullen. Als u van plan bent op het kleuren van uw bank moet je het hout kappen gebruiken, aangezien de stopverf zal laten zien door middel van de vlek. Zodra u de schroefkoppen hebben behandeld die je nodig hebt om het zand langs de bank voor de toepassing van verf of beits. Begin met het gebruik van een medium korrel van ongeveer 100 voor de eerste pas daarna over te schakelen naar een hogere grit van ongeveer 180 of 200 om de klus af te maken. Als u van plan bent op het schilderen van de bank dan is het een goed idee om een ​​laag primer toe te passen voor het aanbrengen van de finish verflaag.