hoe je een indoor bug zapper schoon

Stap 1: Bij het schoon te maken

Stap 2: Het schoonmaken

Stap 3: Other Safety Cleaning Tips

Een indoor bug zapper kan het bedrag van de indoor ongedierte drastisch verminderen in uw huis. Er zijn verschillende soorten bug zappers om uit te kiezen. Alle bieden verschillende functies en opties. Het is het beste om te shoppen voordat u besluit op een indoor bug zapper. Dit zal ervoor zorgen dat u de een die geschikt is voor je krijgt.

Het is belangrijk om te weten wanneer het tijd is om uw insectenverdelger schoon te maken. Als het te vol raakt, kan dit schade aan uw bug zapper, evenals het minder effectief is voor uw huis. Het is het beste om te proberen om uw bug zapper gereinigd voordat het volledig stopt met werken. Gebruik een beslissing te nemen en te controleren op het elke zo vaak. Als het begint druk in er om te kijken, schoon het uit.

Trek altijd uw bug zapper voordat u begint met het schoon te maken. Dit kan ertoe leiden dat u het zelfde soort behandeling als de insecten zichzelf te halen. Zodra uw bug zapper uitgeschakeld is en de stekker, het veilig is voor u om te beginnen om het schoon te maken.

Je moet beginnen met behulp van uw zachte borstel. Gebruik dit proces niet haasten. Om ervoor te zorgen dat u niet zal worden dit opnieuw doen in een paar dagen, moet u ervoor zorgen dat het juist de eerste keer wordt gedaan. Bestrijk al het puin van de kooi in een vuilniszak of kunnen om te voorkomen dat ze verspreid over de grond of de vloer. Zodra het afval is gereinigd van de kooi en de bodem eerst de stofzuiger.

De stofzuiger moet worden gebruikt op de schokkende raster van uw fly zapper. Als u niet wilt dat uw stofzuiger te gebruiken, kunt u ook ingeblikte lucht. Het zal met succes blazen het puin af van de schokkende rooster in tegenstelling tot zuigen het uit. Er is geen juiste of verkeerde manier om dit te doen, is het aan welke methode beter werkt.

Naast het loskoppelen van uw bug zapper, er zijn andere dingen in gedachten te houden. Uw zapper is niet van plan om te profiteren van water en zeep. Dit kan het leiden tot kortsluiting en helemaal niet als je eenmaal weer inschakelen. Het maakt niet uit hoe lang je laat het uit te drogen. Het schoonmaken van de unit naar buiten gaat om u en uw gezin ten goede komen. Deze bugs dragen veel ziekten en als je niet in staat bent om ze allemaal uit je huis te krijgen na het uit schoonmaakt dan kan dit een veiligheidsprobleem geworden. Dus breng het buiten wanneer het tijd is om het schoon te maken.

Natuurlijk, nooit een bug zapper aan terwijl deze is ingeschakeld, wat er ook gebeurt. Uw bug zapper kan het verschil tussen u en een bug niet vertellen. U zult geschokt te krijgen en het zal pijn doen.