hoe je een kast te zetten in rekken

Stap 1 – Bereid de omgeving

Stap 2 – Beschadigingen

Stap 3 – Schoon en Stain

Stap 4 – Installeer Planken

Een geweldige manier om meer ruimte in uw huis te vinden is door het installeren kast rekken. Dit kan vrij eenvoudig gebeuren in een gewone kast met de installatie van een paar goed plaatsen planken. Hier zijn een paar stappen om u te helpen een gewone kast te zetten in een rekken.

Je zal eerst willen ervoor zorgen dat u alles uit de kast. Als het eenmaal is opgeruimd u kunt stofzuigen als je een tapijt en reinig de hele binnenkant. Als u van plan bent helemaal opnieuw beginnen dan wil je alles in je kast met inbegrip van planken of balken die zijn geïnstalleerd te verwijderen. Maar als je wilt naar de bar te houden en bouwde rekken rond het, dit is een optie. Misschien wilt u uit te trekken van een plan, zodat u kunt werken in de bars, evenals de schappen zonder dat de twee uitvoeren van elkaar.

Vervolgens krijgt u wilt eventuele schade of gaten in de kast te repareren. U kunt spackle gebruiken om de gaten en een plamuurmes te dekken om ze glad te strijken. Gebruik vervolgens een schuurmachine te schuren de muren en de gebieden die werden vastgesteld. Als u van plan bent op het schilderen van de kast, wil je het nu doen terwijl je alles uit en schoon te hebben. Gebruik een interieur verf, evenals rollen en een kwast om het gebied te dekken. Als je eenmaal afwerking, laat ze drogen voor ongeveer een dag of twee voordat u de rekken zetten elke.

Als u nog niet gedaan door pre-gekleurd of geschilderde planken, dan zult u ze wilt vlekken. Gebruik een kleine kwast en verf de vlek op. Laat ze drogen voor een paar uur en dan gelden andere vacht. Laat ze drogen en zitten voor een dag of zo voordat u.

Zorg ervoor dat u het dragen van een veiligheidsbril, omdat zand of vuil uit het boren in kunnen vallen en schade toebrengen aan uw ogen. Meet het gebied, zodat u weet welke maat rekken en hoeveel van hen je hoort te krijgen. Gebruik vervolgens een stud finder om u te helpen om zware balken te installeren voor uw planken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat zij in de studs worden geïnstalleerd omdat gipsplaten niet veilig is of genoeg om te kunnen op te houden en plat, evenals alles op het geluid. Gebruik de boor aan de beugels voor de planken te installeren. U kunt tot een niveau te gebruiken, zodat u zeker weet dat ze zijn zelfs. Maak dan de plank door uitglijden het op de steun en ervoor te zorgen dat alles veilig is.

Doe hetzelfde voor elk van de planken die u wilt installeren. Zorg ervoor dat elke veilig is en kan het gewicht dat je van plan op het aantrekken van het te houden.