hoe je een kookeiland top veranderen

Stap 1 – Voorbereiding

Stap 2 – Trace Sink Opening

Stap 3 – Verwijder oude Counter top

Stap 4 – Plaats New Countertop

Stap 5 – Secure Top

Stap 6 – Snijd Sink Hole

Stap 8 – Putty the Edges

Stap 9 – Bevestig Nieuwe Backsplash

Hoewel een matig uitdagende doe-het-zelf-project, kunt u een kookeiland top met een beetje know-how, tijd, gereedschap en wat geduld te veranderen. Uw eiland kan het brandpunt en werkpaard station in uw keuken. Het is van belang dat de keuken eiland top in goede conditie blijft. Het is een geweldig idee, ook, bij de planning van de keuken renovaties dat u ervoor zorgen dat alle aanrechtbladen match. Hier volgen enkele tips voor het veranderen van een keukeneiland boven om een ​​laminaat één.

Voor het verwijderen van de oude, versleten kookeiland top, nemen zorgvuldige metingen om de grootte van de nieuwe vervangende top vast te stellen voor de aankoop van het. Zorg ervoor dat je alle leidingen te verwijderen op de bovenkant en op het eiland – spoelbak, kranen en aansluitingen aan huishoudelijke sanitair. Sluit het water eerst. U moet elke elektrische voeding om je eiland te verbreken. Schakel eerst de stroom op het bedieningspaneel of stroomonderbreker. Een goede tip is om een ​​stukje plakband over de schakelaar in de uit-stand om iedereen te waarschuwen niet aan te zetten terwijl u het veranderen van de keuken eiland top plaatsen. In feite, kondigen aan alle leden van het huishouden en gasten dat u de stroom uit en dat u bezig bent met het veranderen van de keuken eiland top.

Trace de gootsteen opening, met behulp van een stuk van ambachtelijke papier en een potlood, een sjabloon voor de nieuwe keuken eiland top te maken.

Verwijder de oude keuken eiland top door hem los te schroeven onder het eiland frame. Als er een backsplash tegen een aangrenzende muur, verwijder voorzichtig als goed. Gebruik ook een scheermes zorgvuldig weggesneden elke breeuwen.

Plaats de nieuwe aanrecht op de keukentafel eiland kader zorg ervoor dat het niveau. Gebruik indien nodig hout shims om een ​​goede nivellering te verkrijgen.

Bevestig de nieuwe keuken eiland top van onderaf door het aan het frame met “L” brackets en hout schroeven. Gebruik niet de oude hardware en boor nieuwe gaten, zodat de bovenkant stevig zal worden beveiligd.

Gebruik de sjabloon die u gemaakt van de oude top en plaats deze op de nieuwe top waar u het wilt plaatsen. Markeer de nieuwe top van een snijlijn te creëren. Om de gootsteen opening te maken, eerst met een gatzaag door de top en dan te snijden een decoupeerzaag om de rest te verwijderen.

Met behulp van loodgieter stopverf met een plamuurmes, verspreid een kraal rond de rand van het gat en plaats de gootsteen. Nu, sluit alle hydraulische aansluitingen ervoor te zorgen dat alle aansluitingen goed vastzitten.

Bevestig een nieuwe backsplash, indien nodig, het runnen van een kraal van kalefateren tussen haar en de muur. Shop online voor een geweldige koopjes op kookeiland tops. Fabrikanten en distributeurs bieden soms grote kortingen voor aankopen op internet.