hoe je een master bedroom met Franse landelijke stijl versieren

Jessica Ackerman is een freelance schrijver met uitgebreide kennis van het interieur esthetiek, decoreren en feng shui. Ze heeft geschreven over alles van “groene” decoreren aan het ontwerpen van een slaapkamer voor uw tiener rockster.

Een master bedroom ingericht met Frans land accenten is charmant en dromerige, en toen treffend ingericht biedt het een rustige ruimte waardig van de mooiste huisinrichting tijdschrift. Het omvat aansprekende Franse accenten met lagen van toile en een infusie van gooit, decoratieve kussens, rustieke meubels, en in het oog springende bloemsierkunst. Bij het zoeken naar ideeën voor het versieren van een grote slaapkamer met Franse landelijke stijl, overweeg dan de volgende praktische tips die een compleet nieuwe look zal inspireren en resulteren in een ontspannen toevluchtsoord voor rust en ontspanning.

Wandkleur Suggesties

Bij het versieren van een slaapkamer met een Franse landelijke stijl, te beginnen door het actualiseren van de muur kleuren. Schilderen is één van de meest dramatische manieren om een ​​kamer te werken, en het is veruit de goedkoopste manieren om het uiterlijk van een ruimte te veranderen. Een bezoek aan een lokale verf retailer en kijk voor de kleuren typisch voorbeeld van een Franse landhuis met inbegrip van verschillende tinten van room, zacht geel, bleke korenbloem blauw, licht gras groen, en andere ontspannende kleuren die de natuurlijke schoonheid van het Franse platteland vast te leggen. Veel verf retailers verkopen steekproefomvang potten van de meest populaire kleuren, en dit is een fantastische manier om een ​​kleur te proberen voor het kopen van de full-size product.

French Country Bedding Ideeën

Een bed versierd met Franse land beddengoed is comfortabel en visueel aantrekkelijk. Bij afbouw een slaapkamer bed met Franse land beddengoed, overweeg dan te beginnen met een sprei of dekbed in een effen kleur die goed coördineert met andere tinten in de kamer. Houd er rekening mee dat de Franse land decoreren is ontspannen, en in tegenstelling tot de formele Franse decoreren, hoeft harde en snelle regels niet van toepassing.

Boven de sprei of dekbed met een Franse land quilt ontworpen met Franse toile. Het Franse woord toile vertaalt naar het Engels woord stof, maar toile is niet zomaar een soort stof. Toile heeft meestal een witte of gebroken witte achtergrond met gedetailleerde graphics van scènes die mensen, bloemen, bomen, dieren, en andere foto’s die schilderachtige zijn kunnen bestaan ​​heeft. De foto’s worden herhaald over de uitgestrektheid van het materiaal.

Laag het patroon toile diagonaal over de sprei voor een unieke en interessante nieuwe look. Met andere woorden, zal gecentreerd hoeken hangen over elke kant van het bed. Toile met diepe blauwe ontwerpen is vooral mooi op een romige beige achtergrond, en het werkt vooral goed in een slaapkamer schilderde een zachte schaduw van geel of lichtblauw.

Boven het beddengoed met een scala aan kussens in complementaire kleuren. Selecteer kussens van verschillende vormen, texturen en maten. Nekrollen, hartvormige kussens met gehaakte randen doen denken aan fijn bewerkte kleedjes, kussens en vierkant gemaakt van ultra zacht katoen zijn allemaal ideaal wanneer accessorizing een bed met Franse landelijke stijl.

Muur decor en accenten met Franse Country Style

Stijlvolle muur inrichting is een must in elke slaapkamer, en vele opties voor wand- decor gaan goed samen met de Franse land decoreren. Monteer een grote ingelijste spiegel op een kale slaapkamer muur en rond de spiegel met een set van bloemen accent stukken tot een dramatische brandpunt te creëren. Muur plantenbakken gevuld met de adem van faux baby en mooie blauwe vergeet-mij-nietjes of cichorei zijn een uitstekende keuze, maar geen wilde bloemen zal een overweldigende muur scherm te creëren.

Houten kunst aan de muur is ook ideaal wanneer het verfraaien muren met Franse landelijke stijl. Houten muur kunst die schildert bloemen displays zijn een ideale keuze, en het natuurlijke hout past de ontspannen stijl van de ruimte. Kunst aan de muur ontworpen uit hout en decoratieve muur zakken gevuld met faux bloemen kunnen het brandpunt van de slaapkamer te worden.

Franse Country Meubilair en Arrangement Ideeën

Een Franse land slaapkamer kan worden ingericht met rustieke houten meubels tot een gevoel van oude wereld charme oproepen. Vermijd decoreren met cut-rate kant-en-monteren nachtkastjes en dergelijke meubels. In plaats daarvan, op zoek naar antiek houten meubilair of andere vaste stukken die kunnen worden gestript en schilderde een rijke schaduw van vanille, schuimend groen of lichtblauw afhankelijk van de gekozen voor de muren, raambekleding, beddengoed en inrichting kleuren.

Een smeedijzeren hoofdeinde is ook ideaal bij het versieren van een slaapkamer met Franse landelijke charme. Als een compleet nieuwe suite is niet binnen handbereik, kunt u overwegen het verwijderen van het hoofdeinde en voeteneinde van het bestaande bed. Vervang het hoofdeinde met grote werk van smeedijzeren kunst aan de muur met bloemen details en ingewikkelde ontwerpen. De muur gemonteerde vakgebied zal net zo goed als of beter dan een echte metalen hoofdeinde van een meubelfabriek detailhandelaar kijken.

Tafelblad kunst met de Franse Country Charm

Bij het zoeken naar tafelblad kunst met de Franse landelijke charme, overweeg bloemen displays en metalen rooster sculpturen. De hanen zijn iconische van de Franse landelijke stijl, en buiten het medeweten van sommigen, ze kunnen worden gebruikt in de gebieden van de andere dan de eetkamer of keuken thuis. De slaapkamer is een ideale locatie voor het weergeven van hanen, vooral omdat deze populaire boerenerf vogels zijn bekend voor het aankondigen van de dagelijkse zonsopgang. Selecteer een majestueuze metal haan, en plaats deze op een voetstuk met klassieke Franse architectonische vormgeving, een nachtkastje, of een andere prominente plaats in de slaapkamer. Een zware metalen rooster kan ook dienen als een decoratieve slaapkamer doorstop.

Bloemen Displays met Franse Country Flair

Bloemen zijn een must in een slaapkamer met Franse landelijke stijl. Ze voegen een enorme hoeveelheid van het leven en kleur naar de slaapkamer, zelfs als ze zijn gemaakt van zijde. Schik een boeket van verse of faux bloemen in een grote keramische werper die coördineert met de kleuren van de slaapkamer. Kies bloemen zoals margrieten met heldere gele centra, roze en witte pioenen, of een reeks van kleurrijke asters met franje randen. Vul in open gebieden met kanten varens en klassieke witte gipskruid of lelie van de vallei. Een mooi boeket zal de ontspannen en uitnodigende look die doet denken aan een schilderachtige Franse landhuis te voltooien.

Het is geen wonder waarom de Franse land decoreren zo populair als altijd is gebleven. Het is een gastvrije stijl die is eenvoudig te updaten, wijzigen en herschikken zonder ook maar een klein fortuin in het proces. Implementeren van de eerder genoemde decoreren ideeën terwijl het toevoegen van een persoonlijk tintje. Met een beetje creativiteit en design vindingrijkheid, kan elke slaapkamer worden ingericht met schilderachtige Franse landelijke stijl en charme.